Norgesferie 2020:

- Hotellferie i Norge kan bli veldig rimelig i år

Her finner du hotellferie i siste liten.

STAVANGER: Vågen i Stavanger byr på restauranter, båt- og uteliv. Litt lenger sør finner du sandstrender av internasjonal klasse. Foto: Lise Åserud/NTB Scanpix
STAVANGER: Vågen i Stavanger byr på restauranter, båt- og uteliv. Litt lenger sør finner du sandstrender av internasjonal klasse. Foto: Lise Åserud/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Enkelte norske hoteller merker godt at nordmenn skal feriere hjemme i år:

- Ingen av hotellene våre er fullbooket. De som først fikk færrest ledige rom er Farris bad, Son spa, Tyholmen i Arendal og Hotell Ernst i Kristiansand - det virker som alle barnefamilier skal til Kristiansand i år, konstaterer Geir Økland, kommunikasjonsrådgiver for Choice hotels.

- Hvis du vil finne feriedestinasjon nå, er storbyene mitt beste tips. Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo, og ikke minst København og Helsinki. Hvis prisen er avgjørende, er storby det beste tipset. Her er kapasiteten best.

Sørlandet søkes mest

I en undersøkelse annonseportalen FINN fikk utført av Norstat i mai, svarte 73 prosent at de skal reise bort i Norge i ferien. Sørlandet er det mest brukte søkeordet når brukerne av FINN reise søker etter feriehus- og hytter, etterfulgt av Kragerø, Kristiansand, Hvaler, Risør, Arendal, Grimstad, Tjøme, Agder og Stavern. Alle destinasjonene har hatt en nærmest eksplosiv vekst i etterspørsel sammenlignet med samme periode i fjor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.