Om oss

Her er Vi!

Du leser nå den nye nyttige og inspirerende nettavisa for 50 +

Vi.no er både en nettavis og en Facebooksidefor alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

Andreas Heen Carlsen (39) har vært redaktør for Vi.no siden starten, og er også sjef for Sol.no

Foto: Sven-Erik Røed
Foto: Sven-Erik Røed Vis mer

- Jeg er opptatt av journalistikk som faktisk hjelper folk, som svarer på det vi er nysgjerrige på. Vi.no er en nettavis som gjør nettopp det. Dessuten er det den første skikkelige nettsatsingen mot en godt voksen målgruppe - som både trenger og fortjener å bli tatt på alvor. Jeg bor i Drammen med kone og hund, og trives aller, aller best på skogstur. Du treffer meg på andreas.carlsen@aller.com

Birgitte Hoff Lysholm (40) er ny redaksjonssjef i Vi.no

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

- Jeg har jobbet som journalist mer enn halve livet, og er generelt nysgjerrig på folk – alle har en historie å fortelle! Skrev bok om overgangsalderen da jeg oppdaget at ingen hadde forberedt meg på hva som venter meg de neste årene. Innbiller meg at jeg liker å reise, men når det kommer til stykket vil jeg helst bare være på hytta i Sverige.

Mail meg gjerne og fortell hva du vil lese mer om på Vi.no! birgitte@vi.no

Karin Grønn Madshus (38) er journalist i Vi.no

Foto: Christian Roth Christensen
Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

- Jeg er opptatt av å fortelle de nære historiene. Aller helst vil jeg fortelle historier som ikke «alle» har hørt om fra før eller fra et annet perspektiv enn det vanlige. Jeg er en evig nostalgiker og kan sose meg bort på loppemarkeder eller i en gammel bok av Astrid Lindgren. Jeg er generelt kulturinteressert og har de siste åra vært spesielt interessert i «True Crime»-sjangeren. Da både i Podkast-form, på TV eller i bokform. Mail meg på Karin@vi.no.

Anne Marit Hjelme (53) er sjefredaktør og daglig leder i magasinet VI OVER 60, som vi samarbeider tett med

Foto: Ingrid Aasen Wærness
Foto: Ingrid Aasen Wærness Vis mer

- Jeg har jobbet med seniorjournalistikk og laget blad for godt voksne i 14 år og er lidenskapelig opptatt av å gi informasjon og kunnskap om denne livsfasen i alle kanaler. Synliggjøre mulighetsrommet til eldre i samfunnet – og styrke målgruppens anseelse i samfunnet . Jeg er livsnyter, liker å reise, skrive, male og gjøre yoga, være sammen med familie og venner og sitte i badestampen min og reflektere. Du treffer meg på annemarit@viover60.no

Hanne Margrethe Remberg (51) er som mote-og skjønnhetsansvarlig i Allers, og leverer saker innenfor samme tema til Vi.no

- Jeg er genuint interessert i skjønnhetsstoff og nyheter på markedet, og er den som aldri kommer meg ut av taxfree-butikker og parfymerier, jeg må teste og lukte på alle nyheter! Jeg har laget Bli ny for Allers i snart 10 år og møtt så mange fantastiske damer og hørt så mange rørende historier, jeg er utrolig takknemlig for at folk åpner seg og lar meg få høre om og skrive om livene deres. På fritiden er det musikk som gjelder, det å synge er min store lidenskap!

Aase Dotterud (61) er ansvarlig for alt det fine matstoffet i Allers, og skriver egne saker for Vi.no

- Jeg har jobbet som matjournalist i ukepressen i over 30 år. Å formidle matglede og matkunnskap har aldri vært viktigere enn nå, og jeg heier på alle som viser interesse for både norske mattradisjoner og internasjonale trender. Jeg har skrevet flere kokebøker og min store interesse er å sanke og ta vare på bær, sopp og ville vekster. Fritiden bruker jeg på et småbruk på Finnskogen der jeg nyter naturen og reiser rundt på loppis, for jeg er en ivrig samler av gammelt kjøkkenutsyr.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.