Om oss

Her er Vi!

Du leser nå den nye nyttige og inspirerende nettavisa for 50 +

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Birgitte Hoff Lysholm (42) er ansvarlig redaktør i Vi.no

Foto: Astrid Waller
Foto: Astrid Waller Vis mer

- Jeg har jobbet som journalist mer enn halve livet, og er generelt nysgjerrig på folk – alle har en historie å fortelle! Skrev bok om overgangsalderen da jeg oppdaget at ingen hadde forberedt meg på hva som venter meg de neste årene. Innbiller meg at jeg liker å reise, men når det kommer til stykket vil jeg helst bare være på hytta i Sverige.

Mail meg gjerne og fortell hva du vil lese mer om på Vi.no! birgitte@vi.no

Karin Grønn Madshus (38) er journalist i Vi.no

Foto: Christian Roth Christensen
Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

- Jeg er opptatt av å fortelle de nære historiene. Aller helst vil jeg fortelle historier som ikke «alle» har hørt om fra før eller fra et annet perspektiv enn det vanlige. Jeg er en evig nostalgiker og kan sose meg bort på loppemarkeder eller i en gammel bok av Astrid Lindgren. Jeg er generelt kulturinteressert og har de siste åra vært spesielt interessert i «True Crime»-sjangeren. Da både i Podkast-form, på TV eller i bokform. Mail meg på Karin@vi.no.

Anne Marit Hjelme (53) er ansvarlig redaktør i magasinet VI OVER 60, som vi samarbeider tett med

Foto: Ingrid Aasen Wærness
Foto: Ingrid Aasen Wærness Vis mer

- Jeg har jobbet med seniorjournalistikk og laget blad for godt voksne i 14 år og er lidenskapelig opptatt av å gi informasjon og kunnskap om denne livsfasen i alle kanaler. Synliggjøre mulighetsrommet til eldre i samfunnet – og styrke målgruppens anseelse i samfunnet . Jeg er livsnyter, liker å reise, skrive, male og gjøre yoga, være sammen med familie og venner og sitte i badestampen min og reflektere. Du treffer meg på annemarit@viover60.no

Aase Dotterud (61) er ansvarlig for alt det fine matstoffet i Allers, og skriver egne saker for Vi.no

- Jeg har jobbet som matjournalist i ukepressen i over 30 år. Å formidle matglede og matkunnskap har aldri vært viktigere enn nå, og jeg heier på alle som viser interesse for både norske mattradisjoner og internasjonale trender. Jeg har skrevet flere kokebøker og min store interesse er å sanke og ta vare på bær, sopp og ville vekster. Fritiden bruker jeg på et småbruk på Finnskogen der jeg nyter naturen og reiser rundt på loppis, for jeg er en ivrig samler av gammelt kjøkkenutsyr.

Her er Vi!
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer