Om oss

Her er Vi!

Du leser nå den nye nyttige og inspirerende nettavisa for 50 +

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Berit B. Njarga (41) er ansvarlig redaktør i Vi.no

Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

- Jeg er opptatt av formidling, og som journalist gjennom mange år har jeg hatt som mål å gi leserne svar på det de lurer på. Jeg tror det ligger en god historie «overalt», og de rundt meg har mang en gang hørt meg uttale: - Men dette må vi jo skrive om!

Har du en god historie, et tips eller noe du lurer på? Mail meg gjerne med det du måtte ha på hjertet: berit@vi.no

Karin Grønn Madshus (39) er journalist i Vi.no

Foto: Christian Roth Christensen
Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

- Jeg er opptatt av å fortelle de nære historiene. Aller helst vil jeg fortelle historier som ikke «alle» har hørt om fra før eller fra et annet perspektiv enn det vanlige. Jeg er en evig nostalgiker og kan sose meg bort på loppemarkeder eller i en gammel bok av Astrid Lindgren. Jeg er generelt kulturinteressert og har de siste åra vært spesielt interessert i «True Crime»-sjangeren. Da både i Podkast-form, på TV eller i bokform. Mail meg på Karin@vi.no.

Kristin Sørdal (48) er journalist i Vi.no

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

- Jeg har jobbet med forbrukerjournalistikk i 23 år og er evig opptatt av alt som har med erfaringer, opplevelser og utfordringer som forbrukere å gjøre. Vi er jo alle forbrukere av både ting, tjenester og opplevelser - fra vi legger oss om kvelden til vi pusser tennene, spiser frokost, tar toget til jobb og går i butikken - og når vi reiser på ferie eller pusser opp hjemme. Elsker gode matopplevelser og turer i skog og mark - og å reise både til fjerne og nære land. Har du tips om smarte triks som gjør livet lettere, har du vanskelige eller gode opplevelser som kunde eller forbruker - eller kjenner du til andre ting flere kan være interessert i å vite om? Mail meg på kristin@vi.no

Anne Marit Hjelme (53) er ansvarlig redaktør i magasinet VI OVER 60, som vi samarbeider tett med

Foto: Ingrid Aasen Wærness
Foto: Ingrid Aasen Wærness Vis mer

- Jeg har jobbet med seniorjournalistikk og laget blad for godt voksne i 14 år og er lidenskapelig opptatt av å gi informasjon og kunnskap om denne livsfasen i alle kanaler. Synliggjøre mulighetsrommet til eldre i samfunnet – og styrke målgruppens anseelse i samfunnet . Jeg er livsnyter, liker å reise, skrive, male og gjøre yoga, være sammen med familie og venner og sitte i badestampen min og reflektere. Du treffer meg på annemarit@viover60.no

Foto: Yvonne Wilhelmsen
Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Bente Grønnevik (58) er ansvarlig redaktør i magasinet Allers, som vi samarbeider tett med

- Som ung journalistspire begynte jeg i en lokalavis hvor jeg skrev om alt fra sport og lokalpolitikk til kjentfolk og human touch. Veien videre gikk til ukepressen hvor jeg har vært opptatt av enkeltmennesket og deres historier i over tretti år. Jeg har reist rundt i hele Norge og møtt fantastisk flotte folk som har delt sine livsopplevelser. Som redaktør i Allers er jeg stolt av å bære tradisjonen til et av Norges eldste ukeblad videre.

Jeg elsker musikk – alt fra rock til opera, og reiser gjerne, enten det er til Andøya eller Argentina. Stortrives hver en stund med familie og gode venner, men nyter også roen i skogen eller på fjellet. Du når meg på Bente.Groennevik@aller.com.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.