På TV og radio i påsken:

Hemmeligheten: Bare to visste hva som skjedde da Elise forsvant

Nathan glemmer aldri den verste kvelden i sitt liv da en ung kvinne forsvant. TV 2 og NRK byr blant annet på nervepirrende grøss i påsken.

GAMLE HEMMELIGHETER: Russel Tovey spiller Nathan i påskekrimmen «The Sister» på TV 2. Foto: TV 2
GAMLE HEMMELIGHETER: Russel Tovey spiller Nathan i påskekrimmen «The Sister» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Både grøss, drap og quiz hører med til den stille uke. Her får du en oversikt over hva du kan få med deg på NRK og TV 2.

«Har du noen gang våknet en morgen og kjent en uro i kroppen, uten å kunne sette fingeren på hvorfor?»

I NRKs nye fiksjonspodcast «Mørke fortellinger» bindes seks historier sammen til et felles univers. Det handler om mennesker i nære relasjoner. En verden der alt er trygt blir utrygt og skremmende. Premiere 26.mars i NRK Radio.

For mange av oss blir det ikke påske uten påskefrokost og «Påskelabyrinten» på radio. I år blir labyrinten sendt både på radio og TV. Sendes på NRK P1, NRK P1+ og NRK1 hver dag kl. 10 fra mandag 29. mars.

«The Bay», sesong 2

Politikvinnen Lisa Armstrong leder etterforskningen av et rystende drap i en kjærlig familie. Samtidig blir Armstrong selv og hennes barn forfulgt av en mystisk figur som har kommet tilbake med en agenda. NRK TV: fredag 26. mars kl. 06:00 (alle episodene) NRK1: mandag 29. mars kl. 21:15

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.