På TV og radio i påsken:

Hemmeligheten: Bare to visste hva som skjedde da Elise forsvant

Nathan glemmer aldri den verste kvelden i sitt liv da en ung kvinne forsvant. TV 2 og NRK byr blant annet på nervepirrende grøss i påsken.

GAMLE HEMMELIGHETER: Russel Tovey spiller Nathan i påskekrimmen «The Sister» på TV 2. Foto: TV 2
GAMLE HEMMELIGHETER: Russel Tovey spiller Nathan i påskekrimmen «The Sister» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Både grøss, drap og quiz hører med til den stille uke. Her får du en oversikt over hva du kan få med deg på NRK og TV 2.

«Har du noen gang våknet en morgen og kjent en uro i kroppen, uten å kunne sette fingeren på hvorfor?»

I NRKs nye fiksjonspodcast «Mørke fortellinger» bindes seks historier sammen til et felles univers. Det handler om mennesker i nære relasjoner. En verden der alt er trygt blir utrygt og skremmende. Premiere 26.mars i NRK Radio.

For mange av oss blir det ikke påske uten påskefrokost og «Påskelabyrinten» på radio. I år blir labyrinten sendt både på radio og TV. Sendes på NRK P1, NRK P1+ og NRK1 hver dag kl. 10 fra mandag 29. mars.

«The Bay», sesong 2

Politikvinnen Lisa Armstrong leder etterforskningen av et rystende drap i en kjærlig familie. Samtidig blir Armstrong selv og hennes barn forfulgt av en mystisk figur som har kommet tilbake med en agenda. NRK TV: fredag 26. mars kl. 06:00 (alle episodene) NRK1: mandag 29. mars kl. 21:15

FAMILIEDRAP: «The Bay» sesong 2 byr på problemer i nære relasjoner. Foto: ITV
FAMILIEDRAP: «The Bay» sesong 2 byr på problemer i nære relasjoner. Foto: ITV Vis mer

«Nedgravde hemmeligheter», sesong 4

En hodeløs kropp blir funnet på et gjenvinningsanlegg for skrapmetall. Tilhører hodet et lik som har vært oppbevart i en fryseboks? Cassie og Sunny etterforsker ugjerninger som har vært gjemt i årevis.

NRK TV: fredag 26. mars kl. 06:00 (to første episodene)

NRK1: fredag 2. april kl. 21:25

ULØSTE SAKER: Nicola Walker og Sanjeev Bhaskar spiller Cassie og Sunny i «Nedgravde hemmeligheter». Foto: Matt Frost Mainstreet Pictures LTD
ULØSTE SAKER: Nicola Walker og Sanjeev Bhaskar spiller Cassie og Sunny i «Nedgravde hemmeligheter». Foto: Matt Frost Mainstreet Pictures LTD Vis mer

«Mordene i Pembrokeshire»

Etterforsker Steve Wilkins gjenåpner to uløste drapssaker fra 1980-tallet. Banebrytende rettsmedisinske metoder knytter drapene til en rekke innbrudd begått på 80- og 90-tallet.

En gjerningsmann soner straffen sin for ranene og skal snart slippe ut igjen. Klarer Wilkins å samle inn nok bevis til å hindre løslatelse og eventuelt flere drap?

NRK TV: fredag 26. mars kl. 06:00 (alle episodene) NRK1: torsdag 1. april kl. 21:30

MORD: Luke Evans som Steve Wilkins. FOTO: ITV
MORD: Luke Evans som Steve Wilkins. FOTO: ITV Vis mer

«Grace»

Roy Grace tenker på konas forsvinning. Han graver seg ned i gamle saker og risikerer karrieren med uortodokse metoder.

NRK TV: fredag 26. mars kl. 06:00

NRK1: mandag 5. april kl. 21:25

«Tro kan flytte fjell»

En gruppe gresk-ortodokse nonner skal bygge et majestetisk kloster til ære for Olav den Hellige. Klosteret skal bygges ytterst på en utilgjengelig fjellhylle som ruver over den lille bygda Valldal på Sunnmøre. Blir Valldal en verdenskjent turistmagnet med et gullforgylt kloster midt i de vakre Sunnmørsalpene? NRK TV: mandag 29. mars kl. 06:00, NRK1: onsdag 31. mars kl. 20:00

«Påskenøtter»

Vi elsker å bryne oss med påskenøtter når det er påske.

Øystein Bache og Rune Gokstad kommer med «Påskenøtter» i år også. Starter mandag 29. mars kl. 19:55 på NRK1.

HJERNETRIM: Øystein Bache og Rune Gokstad er tilbake med nøtter du kan bryne deg på i påsken. Foto: Foto: Ole Kaland NRK
HJERNETRIM: Øystein Bache og Rune Gokstad er tilbake med nøtter du kan bryne deg på i påsken. Foto: Foto: Ole Kaland NRK Vis mer

TV 2 frister med psykologiske thrillere, og iskalde mord i påsken.

«Sommerdahl-mordene», sesong 2

Et trekantdrama er i ferd med å utspille seg mellom sjefsetterforsker Dan Sommerdahl, hans tidligere kone Marianne og deres felles venn og kollega Flemming.

De får en rekke brutale og mystiske drap som må oppklares samtidig som de må balansere vennskap og kjærlighet i jobben på politistasjonen. Starter på TV 2 mandag 29.mars kl. 21.40. Alle episodene kan sees på TV 2 Sumo fra torsdag 25. mars.

TREKANTDRAMA OG DRAP: Marianne Sommerdahl spilles av Laura Drasbæk i «Sommerdahl-mordene». Foto: TV 2
TREKANTDRAMA OG DRAP: Marianne Sommerdahl spilles av Laura Drasbæk i «Sommerdahl-mordene». Foto: TV 2 Vis mer

«Bloodlands»

En dyr bil blir dratt opp fra havet. Den nord-irske politietterforskeren, Tom Brannick, kobler funnet med en gammel sak, som har enorm personlig betydning for ham selv. Har bilen en sammenheng med drapet på Toms egen kone? Starter på TV 2 lørdag 3. april.

GAMLE SÅR: En sak har stor betydning for etterforsker Tom Brannick, som spilles av James Nesbitt. Foto: TV 2
GAMLE SÅR: En sak har stor betydning for etterforsker Tom Brannick, som spilles av James Nesbitt. Foto: TV 2 Vis mer

«The Sister»

Nathan har aldri klart å glemme den verste kvelden i sitt liv og festen der den unge kvinnen Elise forsvant. Det er bare Nathan og vennen Bob som vet hva som skjedde. Når det en dag foregår graving i skogen bringes Elises forsvinning til overflaten igjen.

Nathan og kona Holly, Elises søster, har en baby på vei. Vil gravingen gi svar på mysteriet og hvilken betydning har hendelsen for mange år siden? Alle episodene er tilgjengelig fra 25. mars på TV 2 Sumo.

HEMMELIGHETER TIL OVERFLATEN: Nathan (Russel Tovey) glemmer aldri sine vonde minner. Vil flere få vite om hemmeligheten? Foto: TV 2
HEMMELIGHETER TIL OVERFLATEN: Nathan (Russel Tovey) glemmer aldri sine vonde minner. Vil flere få vite om hemmeligheten? Foto: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.