Makeuptips for grått hår:

Grå i håret - ikke i ansiktet

Grått er flott – se bare på disse kjendisdamene! Her er gode sminketips som får gråhårede til å stråle.

POPULÆR: Emmylou Harris (70) rocker like mye i dag som hun gjorde i sine mindre grå år. Foto: Scanpix
POPULÆR: Emmylou Harris (70) rocker like mye i dag som hun gjorde i sine mindre grå år. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi.no er både en nettavis og en Facebookside for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

(Vi.no): Det er ikke bare håret på hodet som blir grått! Vipper, bryn og hud kan også miste pigmenter, og gjøre oss litt blassere enn da vi var naturlige blondiner, brunetter eller rødtopper. Med alderen forandrer konturene seg, naturlige farger på lepper og bryn blir svakere og huden blir tørrere og mister glød. Derfor blir sminkens viktigste oppgave å gi ansiktet kontraster, kontur, farge og glød, noe som igjen gjør at du ser yngre ut.

De fleste som har grått hår, er vokse damer som også opplever forandringer i huden. Derfor er disse tipsene beregnet på voksen hud, selv om de under 35 absolutt kan dra nytte av de samme tipsene.

Før du begynner

For at du skal få et bra resultat med sminken, er det helt essensielt med daglig hudpleie. Rens huden morgen og kveld med en god rens for din hudtype, og smør huden med pleien den trenger i form av serumer, konsentrater og kremer etterpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.