Fantastiske lesertall for Vi.no

Ferske tall fra Mediebedriftenes Landsforening viser at stadig flere leser Vi.no. På ett år kan Vi.no vise til en vekst på hele 63 prosent!

Fantastiske lesertall for Vi.no
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Onsdag la Mediebedriftenes Landsforening (MBL) fram de digitale lesertallene for siste kvartal av 2022, og de er godt nytt for Vi.no:

Ikke bare har vi nådd 17 prosent flere lesere siden kvartalet før, vi vokser med hele 63 prosent sammenlignet med siste kvartal i 2021.

Daglig hadde Vi.no i snitt 57 914 lesere i slutten av 2022.

Ansvarlig redaktør Berit B. Njarga. Foto: Morten Eik
Ansvarlig redaktør Berit B. Njarga. Foto: Morten Eik Vis mer

- Dette er fantastiske tall! Tallene bekrefter at vi lager god og riktig journalistikk for voksne lesere, sier ansvarlig redaktør Berit B. Njarga.

- Vi er en liten redaksjon som består av dyktige journalister som jobber målrettet for å gi leserene gode, inspirerende og nyttige artikler. Tallene fra MBL bekrefter den gode jobben Vi.no-journalistene gjør, sier Njarga.

Vi.no ble startet i 2018 og er fortsatt en relativt fersk nettavis for en voksen målgruppe. De gode tallene gir oss stor motivasjon til å jobbe videre for å nå stadig flere lesere med våre artikler innen hovedområdene helse, økonomi og forbruker.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.