Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.
(Vi.no): Når vi likevel har laget middagen på grillen og det ofte god varme igjen, så hvorfor ikke utnytte varmen til det fulle? Denne varmen er perfekt for en dessert.
All frukt kan grilles, og lune frukter og varme bær smaker utrolig godt. Grillen får nemlig fram sødmen i frukt, og kan derfor blir en perfekt avslutning på et grillmåltid. Lune frukter og varme bær smaker utrolig godt. Du kan også servere grillet frukt som tilbehør til maten eller spise den alene.
Kan all frukt grilles?
Det meste av frukt kan grilles. Til og med vannmelon kan grilles til den har fått kledelige striper og kan serveres som en salt eller søt rett. Flere andre frukttyper egner seg også godt til grilling. Prøv for eksempel ananas, mango, fersken, nektarin eller epler og pærer.
Pass imidlertid på at fruktene ikke er for modne, men har litt motstand igjen. Det er viktig at du har rengjort grillristen godt når du skal spise frukten til dessert. Rester av grillolje og hvitløk smaker ikke godt sammen med iskrem!
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger
Velkommen til vårt kommentarfelt
Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.