Sminketips for tunge øyelokk:

Dette sminkespørsmålet får jeg oftest

Trikset er ikke vanskelig i det hele tatt!

Mange synes de har tunge øyelokk - uansett alder. Her er to ulike måter å legge øyesminke som gir blikket et løft. Vis mer
Publisert

Vi.no er både en nettavis og en facebookside for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

(Vi.no): Når huden på øyelokkene blir mer bevegelige, og derfor begynner å henge, er det ikke alltid like enkelt å sminke øynene. Øyeskyggen ser ut til å bli oppspist av den øvre delen av lokket, og eyelineren knekker i ytterkant — noe som gir den en helt annen retning enn vi ville ha.

Da er det kanskje ikke så rart at spørsmålet om hvordan sminke tunge øyelokk er det jeg som makeup-artist blir stilt aller mest.

Noen er født med tunge øyelokk, mens andre begynner å merke at huden beveger seg nedover rundt 30-årsalderen. Når vi har nådd 50 vil de fleste av oss ha litt tyngre øyelokk enn før.

I videoen over her viser jeg derfor to superenkle sminketeknikker du selv kan prøve. Disse teknikkene passer til de som ikke har tunge øyelokk også, men er spesielt gode for alle som ønsker å skape en illusjon av løftede øyelokk med sminke. Ikke minst viser jeg et triks for å finne hvor globalen er — en gang for alle!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.