Kjøpe brukt bobil

Dette må du se etter når du kjøper brukt bobil

Er du nybegynner som skal kjøpe bobil for første gang? Her er tipsene til hva du skal se etter hvis du går for en som er brukt.

HUS OG BIL I ETT: Med en bobil har du bil og overnatting i samme kjøretøy. Husk å sjekke for fukt hvis du skal kjøpe brukt. Foto: Colourbox
HUS OG BIL I ETT: Med en bobil har du bil og overnatting i samme kjøretøy. Husk å sjekke for fukt hvis du skal kjøpe brukt. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn elsker bobil. I alle fall ifølge salgstallene, som viser at det aldri har blitt solgt flere bobiler her til lands: 48.000 bobiler var registrert på starten av 2018, som er dobbelt så mange som for ti år siden, viser tall fra SSB.

Nybilsalget er rekordstort, men også på bruktsiden opplever man etterspørsel.

- Bruktmarkedet har blitt stadig bedre, og enkelte forhandlere sliter med at de har for lite brukt, sier Geir Svardal, forfatter av boken «Camping - det gode liv langs landeveien» og journalist i Egmont og Vi Menn Bobil.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer