Rådene for trygg og miljøvennlig peiskos

Dette gjør mange feil når de fyrer

Gjør du som du alltid har gjort når du fyrer i peisen, gjør du det mest sannsynlig feil. Konsekvensene kan bli sotbrann i pipa eller brudd på forurensningsloven.

DEILIG VARME: Vi liker å fyre i peisen når det blir surt ute, men er du sikker på at du fyrer på den beste måten? Foto: NTB Scanpix
DEILIG VARME: Vi liker å fyre i peisen når det blir surt ute, men er du sikker på at du fyrer på den beste måten? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Vi har sluttet å bli overrasket over ting folk finner på å gjøre når de skal fyre i peisen, sier Patrick Dennis Sørbøe McKiernan ved Feiermesternes landsforening til Vi.no.

Feiere ser for eksempel ofte at folk slenger søppel i peisen.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.