Om oss

Dette er oss i Vi.no

Møt oss i redaksjonen som står bak nettavisa Vi.no.

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Berit B. Njarga (42) er ansvarlig redaktør i Vi.no

Ansvarlig redaktør Berit B. Njarga Foto: Morten Eik
Ansvarlig redaktør Berit B. Njarga Foto: Morten Eik Vis mer

- Jeg er opptatt av formidling, og som journalist gjennom mange år har jeg hatt som mål å gi leserne svar på det de lurer på. Jeg tror det ligger en god historie «overalt», og de rundt meg har mang en gang hørt meg uttale: - Men dette må vi jo skrive om!

Har du en god historie, et tips eller noe du lurer på? Mail meg gjerne med det du måtte ha på hjertet: berit@vi.no

Karin Grønn Madshus (41) er journalist i Vi.no

Journalist Karin Grønn Madsus. Foto: Christian Roth Christensen
Journalist Karin Grønn Madsus. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

- Jeg er opptatt av å fortelle de nære historiene. Aller helst vil jeg fortelle historier som ikke «alle» har hørt om fra før eller fra et annet perspektiv enn det vanlige. Jeg er en evig nostalgiker og kan sose meg bort på loppemarkeder eller i en gammel bok av Astrid Lindgren. Jeg er generelt kulturinteressert og har de siste åra vært spesielt interessert i «True Crime»-sjangeren. Da både i Podkast-form, på TV eller i bokform. Mail meg på Karin@vi.no.

Kristin Sørdal (50) er journalist i Vi.no

Journalist Kristin Sørdal. Foto: Morten Eik
Journalist Kristin Sørdal. Foto: Morten Eik Vis mer

Penger, pensjon, trygdeytelser, rettigheter, sparing, helse, reise, ferier og mat er noe av det som påvirker livene våre, i ulike livsfaser. Og det er noe av alt det forskjellige jeg skriver om her på Vi.no. Urettferdighet og vanskelig tilgjengelig informasjon om ting som kan gjøre livet bedre for mange, er annet som opptar meg.

Har du en historie du tror andre kan ha nytte av eller tips til tema eller saker du vil lese om? Kanskje har du en opplevelse du vil dele? Skriv en e-post til meg på kristin@vi.no

Marit O. Bromark er journalist i Vi.no

Journalist Marit O. Bromark. Foto: Morten Eik
Journalist Marit O. Bromark. Foto: Morten Eik Vis mer

Hvordan skaper man et godt liv? Når er vi i vår beste alder? Hva må til for at helsa skal holde? For at hjernen holder seg frisk? For at kjærligheten varer evig?

Disse spørsmålene – og ganske mange flere – forsøker jeg som journalist å finne svaret på. Eller: Svarene. For det er ofte ikke ett svar, ikke én bruksanvisning for livet. Det er mange. Svarene endrer seg fra person til person, og med livsfaser og alder. Verden er ikke den samme når vi er 75 som når vi er 25. Ikke livet heller. Er vi?

Har du en historie å fortelle, noen spørsmål å stille eller et svar å gi? Mail meg på Marit@vi.no.

Våre nære samarbeidspartnere

Vi.no samarbeider tett med VIOVER60 og Allers.

Anne Marit Hjelme (56) er ansvarlig redaktør i magasinet VIOVER60

Ansvarlig redaktør i VI OVER 60, Anne Marit Hjelme. Foto: Ingrid Aasen Wærness
Ansvarlig redaktør i VI OVER 60, Anne Marit Hjelme. Foto: Ingrid Aasen Wærness Vis mer

Jeg har vært ansvarlig redaktør i magasinet VIOVER60 siden 2009 og er lidenskapelig opptatt av å formidle nyttig informasjon og innsikt til målgruppen vår – også på viover60.no, i nyhetsbrev og i sosiale medier. Min drivkraft er å gjøre leserne klokere og bidra til bedre livskvalitet i den livsfasen de er i. Jeg er selv en engasjert mamma, farmor og kjæreste - og elsker bysykling, å male kunstbilder på store lerret, gjøre yoga og reise til skrivestuen min på Lanzarote. Det aller beste jeg vet er gode samtaler om viktige ting i livet. Du treffer meg på anne.marit.hjelme@aller.no

Bente Grønnevik (60) er ansvarlig redaktør i magasinet Allers

Ansvarlig redaktør i Allers, Bente Grønnevik. Foto: Yvonne Wilhelmsen
Ansvarlig redaktør i Allers, Bente Grønnevik. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

- Som ung journalistspire begynte jeg i en lokalavis hvor jeg skrev om alt fra sport og lokalpolitikk til kjentfolk og human touch. Veien videre gikk til ukepressen hvor jeg har vært opptatt av enkeltmennesket og deres historier i over tretti år. Jeg har reist rundt i hele Norge og møtt fantastisk flotte folk som har delt sine livsopplevelser. Som redaktør i Allers er jeg stolt av å bære tradisjonen til et av Norges eldste ukeblad videre.

Jeg elsker musikk – alt fra rock til opera, og reiser gjerne, enten det er til Andøya eller Argentina. Stortrives hver en stund med familie og gode venner, men nyter også roen i skogen eller på fjellet. Du når meg på Bente.Groennevik@aller.com.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.