Hyttedo: Her er alternativene til utedo

Dette er alternativene til utedo på hytta

Du trenger ikke lenger gå ut i kulden for å gjøre ditt fornødne. Det finnes både strøm- og vannløse toaletter som man kan ha inne i hytta.

UTEDASS: Om vinteren kan det føles uendelig langt å gå til utedoen. Heldigvis finnes strøm- og vannløse alternativer som man kan ha inne i hytta. Foto: Shutterstock
UTEDASS: Om vinteren kan det føles uendelig langt å gå til utedoen. Heldigvis finnes strøm- og vannløse alternativer som man kan ha inne i hytta. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Vi.no): Ifølge en spørreundersøkelse utført av Norstat i fjor har omtrent 50 prosent av Norges hytter vannklosett.

- Vi tror andelen vil stige til nesten 60 prosent i løpet av de neste fem årene, forteller Bjørn Erik Øye ved Prognosesenteret.

Han sier at ut ifra undersøkelsen er hytter ved sjøen de som har høyest standard. Her har 63 prosent vannklosett. Innlandshytter er de med lavest andel, med 40 prosent som har vannklosett.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer