BOR ET EKSTRA HULL: Det gjør at nøkkelen til inngangsdøren står ut fra resten av nøklene på knippet. Foto: Øivind Lie-Jacobsen
BOR ET EKSTRA HULL: Det gjør at nøkkelen til inngangsdøren står ut fra resten av nøklene på knippet. Foto: Øivind Lie-Jacobsen Vis mer

Hverdagstips

Derfor er det lurt å bore et ektra hull i nøkkelen

Tre smarte hverdagstips du sikkert ikke har tenkt på.

Publisert

(Vi.no): De fleste små hverdagsproblemer kan løses med enkle grep.

For eksempel kan du stå og lete etter nøkkelen til inngangsdøren i nøkkelknippet hver bidige dag, uten å tenke over at det finnes en enkel løsning på problemet.

Det tar cirka to minutter å bore et ekstra hull i den nøkkelen du bruker mest, så har du en ting mindre å irritere deg over.

For å få tilgang må du være abonnent av Vi Over 60

Er du allerede abonnent? Da kan du trykke på lenken du har fått på e-post eller SMS. Har du Vi Pluss-abonnement kan du bare logge inn øverst på siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.