Restaurant i Trondheim

Bjørn driver restaurant hjemme i egen stue

- Velkommen, kom inn, kom inn! Bjørn Fjeldvær slår opp døra på det lille trehuset og ruller ut rød løper for kveldens gjester. Bjørn er den eneste i Trondheim som har skjenkebevilling i egen stue.

ÅPNER HJEMMET SITT: Bjørn Fjeldvær driver restaurant fra stua si hjemme i Trondheim, hvor han spiller, synger og serverer gode historier fra eget liv - i tillegg til å lage mat og servere. Her er det god stemning, løse kommentarer - og åpent for nye bekjentskaper. Foto: Kristin Sørdal
ÅPNER HJEMMET SITT: Bjørn Fjeldvær driver restaurant fra stua si hjemme i Trondheim, hvor han spiller, synger og serverer gode historier fra eget liv - i tillegg til å lage mat og servere. Her er det god stemning, løse kommentarer - og åpent for nye bekjentskaper. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Dagen har vært ganske grå i Trøndelag. Regnet har kommet og gått - og sølepyttene har samlet seg på de skakke fortauene rundt Ilevoldsparken, en av Trondheims eldste bydeler.

Vi er en av 17 som skal på middag på «Visit Bjørn» denne torsdagskvelden i september og det har allerede samlet seg flere gjester utenfor den unike restauranten i Ilevollen. Og ja, som restaurantnavnet kan antyde: Restauranten er faktisk hjemme hos Bjørn.

Visit Bjørn er nylig plukket ut til å være en av vertene for «European Region of Gastronomy» som foregår i Trondheim i 2022.

Duftene som siver ut fra kjøkkenvinduene over den doble inngangsdøra ymter om en lovende kveld.

Smilet er stort og bredt når Bjørn slår opp dørene og ber kveldens gjester innafor. Og i kveld rulles det ut rød løper, for det er ikke bare en helt ordinær torsdagskveld i Trondheim: Det er i attpåtil bursdagen til Bruce Springsteen - og det skal feires med Springsteen-musikk servert av Bjørn - akkompagnert av Bjørns egenproduserte retter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.