Kun kr 1 første måned!

Abonnér på Vi pluss!

Vi.no tilbyr et reinspikka abonnement som gir deg tilgang på alle sakene på Vi pluss.

Abonnér på Vi pluss!
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Kjære leser, ønsker du å abonnere på Vi pluss og få tilgang på våre nyttige, inspirerende og informative pluss-artikler?

Under ser du hvordan du enkelt får tilgang til vårt Pluss-abonnement.

Her er også noen av våre mest populære Pluss-artikler:

Slik får du tilgang

Når du går inn på en av artiklene i pluss-seksjonen, vi du få opp et tilbud som ser slik ut:

Du kan altså velge mellom et abonnement som fornyes månedlig, og et som fornyes etter ett år. Betalingen foregår med Vipps eller kort. Vi ber deg også om å logge inn med aID, eller opprette en bruker om du ikke allerede har det som leser av en av over 70 norske aviser. aID er en måte å identifisere seg på, det er ikke et abonnement. Løsningen er gratis, og du skal kun trenge å logge inn én gang per enhet. Leser du oss vekselvis på mobil, brett og pc, vil du altså bli bedt om å logge inn på hver av disse enhetene.

Hvorfor ber vi deg om å betale for deler av innholdet vårt? God journalistikk koster penger. Lesere har betalt for avisene sine til alle tider. Med nettavisenes inntog, ble vi vant til at artiklene vi tidligere hadde betalt for ved å kjøpe avisen hver dag i abonnement eller løssalg, ble tilgjengelig for oss gratis. Det betyr på ingen måte at nettartikler er gratis å produsere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.