Vil markere 75-årsdagen med Playboy-comeback

Countrylegenden ser ikke bort fra at hun dukker opp på forsiden av magasinet som 75-åring.

STILL GOING STRONG: Dolly Parton er evig aktuell. Nå vurderer hun å markere sin egen 75-årsdag med å posere for Playboy. Foto: NTB
STILL GOING STRONG: Dolly Parton er evig aktuell. Nå vurderer hun å markere sin egen 75-årsdag med å posere for Playboy. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Countrydronning Dolly Parton (74) kan se tilbake på en imponerende musikalsk karriere, og holder fortsatt koken. Når 2020 er et tilbakelagt kapittel, går Parton inn i et nytt - hun fyller nemlig 75 år i slutten av januar.

Til tross for at hun kan sies å være godt opp i årene, er hun ungdommelig til sinns, og vil markere bursdagen på sitt vis.

Mener drakten fortsatt passer

Parton stilte nemlig opp som forsidepike i Playboy-magasinet i 1978, og leker med tanken om å gjenta meritten. Det avslører hun i BBC-podkasten «Scott Mills and Chris Stark», på spørsmål fra førstnevnte.

- Ja, det kan hende jeg gjør det, hvis det kan gjøres smakfullt, og de ønsker det, og vi kan gjøre et fint intervju på innsida. Så ja, vi har snakket om det, forteller hun.

Den gangen stilte hun i kaninører og glitrende tversoversløyfe, med en utringning av type dyp. Om det er samme drakt hun vil stille i nå gjenstår å se, men 74-åringen mener antrekket ville passet den dag i dag.

I intervjuet avslører hun også at hun står opp klokka tre om natten, og at arbeidsdagen hennes starter da. Arbeidsjernet ga nylig ut et nytt album - i anledning den nært forestående julehøytiden.

På albumet bidrar blant andre gudbarnet - superstjerne Miley Cyrus, og faren hennes - Billy Ray Cyrus.

DEN GANG DA: Dolly mener selv at den svarte drakten hun posterte med i 1978, fortsatt er passelig. Foto: DollyParton.com
DEN GANG DA: Dolly mener selv at den svarte drakten hun posterte med i 1978, fortsatt er passelig. Foto: DollyParton.com Vis mer

Føler tiden renner ut

Parton er som kjent stor tilhenger av plastisk kirurgi, og hennes kropp og utseende har vært gjenstand for mye debatt og kritikk gjennom hennes over 40 år lange tid i rampelyset.

74-åringen har aldri lagt skjul på at hun flere ganger har lagt seg under kniven. I et intervju i 2011 fortalte countrysangeren at hun overhodet ikke hadde planer om å slutte med å endre på utseendet.

- Jeg vil ikke se ut som et helvete, fortalte hun den gangen.

Tidligere har Parton innrømmet at hun føler tiden renner ut for henne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.