Patrick Duffy: - Jeg gikk gjennom sjokk og sinne

TV-stjernens foreldre ble drept på jobb

Han smeltet tenåringshjerter som Bobby Ewing i tv-serien «Dallas» på 80-tallet. Men midt under tv-såpens glansdager fikk skuespilleren Patrick Duffy en ufattelig beskjed fra politiet i hjembyen.

Patrick Duffy, Linda Gray, og Larry Hagman kom sammen til prisutdeling i 2012 da Dallas gjorde comeback på tv-skjermen. Opprinnelig gikk serien fra 1978 til 1991. Duffy er også kjent fra familieserien Steg for steg. Foto: AFP/NTB Scanpix
Patrick Duffy, Linda Gray, og Larry Hagman kom sammen til prisutdeling i 2012 da Dallas gjorde comeback på tv-skjermen. Opprinnelig gikk serien fra 1978 til 1991. Duffy er også kjent fra familieserien Steg for steg. Foto: AFP/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det er 18. november 1986. Mørket har lagt seg over Boulder i Montana, USA. Inne på baren The Lounge sitter en ensom kunde ved bardisken og prater med bareierne Terrence og Marie Duffy. Det er en rolig tirsdagskveld i det lille samfunnet med 1500 innbyggere, men alt forandres da to unge menn plutselig kommer inn.

Sean Wentz og Kenneth Miller er begge 19 år gamle. De to vennene er kraftig beruset, og har tidligere på dagen vært ute og jaktet rådyr sammen. Etter å ha drukket øl hjemme hos Wentz og kjæresten hans i en naboby, har de kjørt rundt på måfå og funnet The Lounge, der de bestemmer seg for å fortsette å drikke.

Bildet bak baren

Både Wentz og Miller har hatt en vanskelig oppvekst. Wentz vokste opp i fosterhjem og er på flukt fra loven; han er blant annet anklaget for biltyveri i California, og haiket til Montana noen måneder tidligere.

Begge tenåringene slår seg ned i baren. På veggen bak alle flaskene henger et portrett av skuespilleren Patrick Duffy, kjent som Bobby Ewing i tv-serien «Dallas». Siden starten i 1978 har den populære tv-serien blitt en sensasjon som hver uke lokker hundretalls millioner tv-tittere over hele verden til skjermen. Bobby er en av seriens mest elskede karakterer, en godhjertet mann som ofte havner i bråk med sin eldre, gjerrige bror J.R. Ewing. 37 år gamle Patrick Duffy – med sitt store, bølgende hår og vinnende smil – er blitt tenåringsidol på kjøpet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.