True crime:

- Tobarnsmoren Alice ble beskyldt for å ha drept barna Eddie (5) og Missy (4)

Men var det egentlig hun som hadde gjort det?

TRUE CRIME: Den amerikanske tobarnsmoren Alice Crimmins våknet en dag og oppdaget at de to barna hennes var forsvunnet fra leiligheten. De ble siden funnet drept og hun ble mistenkt for drapene. Foto: Skjermdump fra Dplay
TRUE CRIME: Den amerikanske tobarnsmoren Alice Crimmins våknet en dag og oppdaget at de to barna hennes var forsvunnet fra leiligheten. De ble siden funnet drept og hun ble mistenkt for drapene. Foto: Skjermdump fra Dplay Vis mer
Publisert

Det var en varm sommermorgen i Queens-nabolaget Kew Gardens Hills i New York og kalenderen viste 14. juli 1965. Alt lå til rette for at det skulle bli en deilig sommerdag, midt under det man betegner som «The Swinging 60s».

Men for den 26 år gamle tobarnsmoren Alice Crimmins skulle denne onsdag morgenen utvikle seg til å bli et mareritt. Etter å ha stelt seg gikk Alice inn for å vekke de to barna, som delte soverom, men Eddie jr. og Alice «Missy» Marie var ingen steder å se. Leiligheten familien på tre delte lå i førsteetasje, og vinduet på barnas soverom sto på vidt gap.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.