Bjørg ble ny med Allers

Slik ser ikke Bjørg (58) ut lenger!

Som yogainstruktør syntes Bjørg at hun gikk i treningstøy hele tiden. Det hadde hun lyst til å gjøre noe med.

FØR: Bjørg liker en behagelig stil, og mest går hun i treningsklær. Foto: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Bjørg liker en behagelig stil, og mest går hun i treningsklær. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Vi.no): – DET ER GØY å få litt ny input, fordi jeg går i yogaklær hele tiden. Nå gleder jeg meg til at stylisten skal finne klær som jeg kler, for det er vanskelig å finne selv, sier Bjørg Lande (58).

Hun har hatt samme stil i 30 år og synes det er vanskelig å komme seg ut av den. Har hun ikke på seg treningstøy, blir det som regel trange jeans og store gensere.

– Og det er jo det samme som 20-åringene går med, så jeg bør kanskje oppdatere meg litt? undrer hun.

Bjørg er blitt ny en gang før og ble veldig inspirert da hun så hvor fin hun ble. Men så er det så lett å falle tilbake til det gamle og kjente.

PÅ BYTUR MED HUNDEN: Pologenser (kr 1800,
Marina Sport), jeans
(kr 2499, Frame),
poncho (kr 1999,
Marina Sport), veske
(kr 1499, Day), støvler
(kr 2499, Nude, Lille
Vinkel Sko). Hunden
heter Kåre. Foto: Yvonne Wilhelmsen
PÅ BYTUR MED HUNDEN: Pologenser (kr 1800, Marina Sport), jeans (kr 2499, Frame), poncho (kr 1999, Marina Sport), veske (kr 1499, Day), støvler (kr 2499, Nude, Lille Vinkel Sko). Hunden heter Kåre. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

– Jeg liker ikke å kaste ting og ønsker å bruke de klærne jeg har til de er slitt, og når jeg ikke bruker de klærne så ofte, holder de jo lenge.

Håret hennes må ha en viss lengde for at hun skal kunne ha det vekk fra ansiktet, og sminke bruker hun aldri.

– Jeg driver med bikramyoga, så det er veldig varmt og fuktig i studioet, all sminke renner av likevel. Og håret må opp, ellers er det bare i veien. Men jeg bruker litt sminke hvis jeg skal noe spesielt. Skulle ønske jeg hadde en egen stylist som kunne komme hjem og pynte meg sånn som dette!

IN MED KORDFLØYEL IGJEN: Dressjakke (3200, Day),
bluse (kr 1400, Day),
silketopp (kr 899, Day),
bukse (kr 2499, Frame).
IN MED KORDFLØYEL IGJEN: Dressjakke (3200, Day), bluse (kr 1400, Day), silketopp (kr 899, Day), bukse (kr 2499, Frame). Vis mer

Klærne

Bjørg er en elegant og feminin type som kler rene, enkle plagg med noen få statement-detaljer. Hun har sarte farger på både hud og hår, og bør derfor satse på kalde og klare toner. Bjørg er liten og nett, og smetter lett inn i det meste, men hun bør vise figuren sin og ikke ha for vide og formløse klær. Noen basisplagg i god kvalitet og klassiske snitt og farger som hun kan kombinere med fargerike jakker eller topper, er et must.

Les også: Rita ble ti år yngre med riktig makeup

LETT OG LEDIG: Genser (kr 1800, Day),
lang bluse (kr 2500,
Day), bukser (kr 1300,
Day), sneakers
(kr 2198, Day). Foto: Yvonne Wilhelmsen
LETT OG LEDIG: Genser (kr 1800, Day), lang bluse (kr 2500, Day), bukser (kr 1300, Day), sneakers (kr 2198, Day). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Sminken

Stylist Hilde Ottem
Stylist Hilde Ottem Vis mer

En naturlig look kler Bjørg best, og derfor ble makeupen lagt i såkalte nude-farger. Hun har fin hud og bør fortsette å bruke kremer med masse fukt, og peele en gang i uken. Hun fikk først en primer som jevner og gir glød, så en gyllen foundation. På øynene fikk hun en pudderrosa skygge over hele lokket og plommefarger i globalen som ble tonet ut. Til slutt en korallfaret rouge og en nudefarget leppestift med nøytral gloss over.

NATURLIG: Bjørg har fin hud og må i følge stylist Hilde Ottem fortsette å være flink å stelle pent md den. Foto: Yvonne Wilhelmsen
NATURLIG: Bjørg har fin hud og må i følge stylist Hilde Ottem fortsette å være flink å stelle pent md den. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Håret

Frisør Malin.
Frisør Malin. Vis mer

Bjørg hadde farget håret platinablondt hjemme, så frisør Malin Fretheim Stenerud fra Auster salon & Academy tonet ned fargen med en sandtone og litt mørkere bunn, slik at håret fikk mer dybde. Håret var slitt i tuppene, men hadde ellers fin struktur, så det ble bare klippet opp litt for å skape volum og åpne opp rundt ansiktet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.