Nettdating for voksne

Slik lykkes du med nettdating

Her er oppskriften på nettdating for godt voksne.

NETTDATING: Blir mer og mer vanlig også for de godt voksne. Foto: Scanpix.
NETTDATING: Blir mer og mer vanlig også for de godt voksne. Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange i godt voksen alder savner en partner å dele livet med, men å møte en potensiell kjæreste er gjerne ikke så lett som det var i yngre alder. Det er det flere naturlige grunner til, en av de fremste er at mange i den modne aldersgruppen allerede er veletablerte i forhold.

Løsningen kan være nettdating. Skeptisk? Da skal du vite at denne formen for kjæreste-jakt ikke lenger er forbeholdt folk under 40.

Så hvordan gå frem? Her får du eksperttipsene!

Kun for godt voksne

- Det å komme i kontakt med andre mennesker via nettet er ikke lenger noe folk flest synes er spesielt rart. Dette er faktisk den arenaen flest mennesker treffes i dag, sier Øyvind Isaksen.

Han er gründer av SeniorDate.no, nettdatingsiden som er direkte rettet mot den eldre målgruppen. De har cirka 5000 registrerte medlemmer, hovedvekten er i aldersgruppen mellom 50 og 70 år. For øvrig har nettsiden også medlemmer med alder helt opp til 96 år.

- Det er en noe større andel av kvinner enn menn hos oss, med det er samtidig en fin variasjon om man ønsker seg vennskap eller en kjæreste, sier Isaksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.