Vennskap på tvers av generasjoner:

Slik ble Malin (30) og Mari (62) bestevenner

Hva i all verden kan de ha til felles?

Malin fryktet Mari. Mari hadde aldri hørt om Malin. Men hun hadde hørt om sånne blogge- og Youtube-jenter, og hun hadde sine fordommer. De ble kraftig motbevist. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet
Malin fryktet Mari. Mari hadde aldri hørt om Malin. Men hun hadde hørt om sånne blogge- og Youtube-jenter, og hun hadde sine fordommer. De ble kraftig motbevist. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): De gruet seg litt til å møtes første gang. Skuespiller Mari Maurstad (62) og youtuber Malin Nesvoll (30), hva kunne de ha til felles?

Ikke hadde de valgt å møtes heller, de ble satt sammen av produksjonsteamet bak TV-serien «4-stjerners middag», der fire kjendiser skal invitere hverandre hjem på middag etter tur. Så hva tenkte de da de så hverandres navn på lista de fikk utdelt?

- Da ble jeg redd, konstaterer Malin.

- Jeg gruet meg litt. Jeg tenkte at Mari er rask i replikken og direkte, det virket skummelt å skulle spise middag sammen med henne. Dessuten trodde jeg ikke hun kunne se noe i meg, jeg tenkte hun ville se meg som en teit bloggjente.

Fashion og fillers

Den antagelsen hadde hun for så vidt rett i. Mari hadde aldri hørt om Malin, men hun hadde hørt begrepet Youtuber og hadde noen tanker om hva sånne driver med:

- De jeg hadde sett var mest opptatt av fashion og fillers. Jeg lurte på hvordan vi skulle finne noe å snakke om, husker hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.