(Vi.no): Vi oppfordres fra mange kanter om å redusere kjøttinntaket og finne alternative retter. Det er heldigvis ikke noe problem å lage både smakfull og næringsrik mat med mye grønnsaker og fisk i følge med spennende smakkombinasjoner.
Er fisk kjøtt? Vel, det kommer an på hvem du spør. Tradisjonelt henviser ordet kjøtt til muskler og fett fra pattedyr og fugl, og det er også det vi har ment i denne artikkelen.
Mandag:
Med bønner i gryta blir den både mettende og proteinrik. Kjøp ferdig kokte bønner på boks, som bare er å tilsette rett i gryta.
Tirsdag:
Bruk fisk du har tilgang på. Både laks og torsk passer i denne raske retten.
Onsdag:
Ikke kok brokkolien for lenge, for den er best når det er litt tyggemotstand.
Torsdag:
Seien har en mer karakteristisk smak enn andre hvite fisker og er derfor utmerket å bruke i oppskrifter med sterke ingredienser. Gremolata er en finhakket blanding av hvitløk, persille og sitron som gir en frisk smak på fisken.
Fredag:
Ved hjelp av en stavmikser er det svært enkelt å lage denne suppen, som har deilig smak av både spisskummen og chili.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger
Velkommen til vårt kommentarfelt
Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.