Opprinnelig dansk: Helle Crafts, født Lorck Nielsen, var flyvertinne hos Pan Am, og ektemannen Richard var pilot. Foto: NTB Scanpix
Opprinnelig dansk: Helle Crafts, født Lorck Nielsen, var flyvertinne hos Pan Am, og ektemannen Richard var pilot. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen mistenkte ektemannen, krigshelten:

«Om noe skjer med meg, er det ikke en ulykke»

Danske Helle mistenkte ektemannen for utroskap, og hyret privatdetektiv. Det ble mannens bane.

Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Samtalen fra privatdetektiven ble avfeid av politiet. Richard Crafts var en dekorert krigshelt og pilot – han kunne da ikke være skyldig i drap?

Men da politiet gjorde en husransakelse, kom de på andre tanker.

Flismaskin langs veien

Enkelte snøfnugg begynte å falle på ettermiddagen 18. november 1986. Allerede da skjønte brøytebilsjåføren Joseph Hine (37) i Southbury i den amerikanske delstaten Connecticut at det ville bli en lang natt.

For å få tilgang må du være abonnent av Vi Over 60

Er du allerede abonnent? Da kan du trykke på lenken du har fått på e-post eller SMS. Har du Vi Pluss-abonnement kan du bare logge inn øverst på siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.