Oppskrifter for hele uka

Nå er det tid for skrei

Skrei er en fantastisk god fisk og den er lett å tilberede, så unn deg et godt fiskemåltid denne uka.

Festmåltid: Skrei med lever og rogn kalles skreimølje og det er slik det serveres i Lofoten. Mange foretrekker eggesmør eller bacon som tilbehør. Foto: Synøve Dreyer
Festmåltid: Skrei med lever og rogn kalles skreimølje og det er slik det serveres i Lofoten. Mange foretrekker eggesmør eller bacon som tilbehør. Foto: Synøve Dreyer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Vi.no): Planlegg uka og sett opp en meny som gjør hverdagen litt enklere. Nå er det fersk skrei i fiskedisken, så unn deg et skikkelig godt fiskemåltid.

Mandag:

Start uke med en fyldig hjemmelaget tomatsuppe.

Tirsdag:

Omelett er supermat på travle hverdager og den metter godt.

Onsdag:

Rester av pasta er supert å bruke i en grateng.

Torsdag:

Lapskaus lager du enkelt med noen gode pølser, poteter og grønnsaker. Perfekt middag midt i uken og med rørte tyttebær er fast følge.

Fredag:

Endelig fredag og da kan det smake med en lettlaget og fyldig kyllinggryte.

Lørdag:

Skrei er norsk torsk på sitt beste! Kjøp den gjerne skinn og beinfri i delikate fileter, så er den lett å variere.

Søndag:

Inviter på søndagsmiddag med denne gryten som inneholder masse deilige rotgrønnsaker. La gryten koke på svak varme noen timer så blir den ekstra smakfull.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.