Anne Lisbeth ble ny med Allers

- Nå er det min tur!

Anne Lisbeth har et nyttårsforsett om å ta bedre vare på seg selv, og hun startet med en dag som bare var hennes!

GODT NYTT ÅR: Skjørt (kr 699, Anemone/Steen &
Strøm), bluse (kr 1499, Anemone/
Steen & Strøm), poncho (kr 1998,
Anemone/Steen & Strøm), lakksko
(kr 998, Lille Vinkel Sko). Foto: Yvonne Wilhelmsen
GODT NYTT ÅR: Skjørt (kr 699, Anemone/Steen & Strøm), bluse (kr 1499, Anemone/ Steen & Strøm), poncho (kr 1998, Anemone/Steen & Strøm), lakksko (kr 998, Lille Vinkel Sko). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

(Vi.no): – Jeg har lett for å gå igjen i det samme av klær hele tiden så jeg trenger råd og tips om hår, klær og sminke, sier Anne Lisbeth når vi møtes.

- Jeg vil vite hva som kler min figur, og hva jeg som er liten og litt rund kan bruke for å se litt lengre ut. Ikke minst vil jeg vite hva jeg bør unngå å bruke.

Hun går mye i topp og bukse, bruker ikke så mye skjørt og kjoler til hverdags, men gjerne når hun skal pynte seg.

– Jeg er glad i farger som rødt, grønt, blått og lyseblått, likevel blir det til at jeg går mye i svart og olabukser. Den lange silkeblusen jeg fikk prøve i dag syntes jeg var skikkelig fin, den har jeg veldig lyst på.

Til daglig bruker hun en god fuktighetskrem, øyenskygge og maskara, og stylist Hilde synes også hun skal bruke en god primer som gir litt glød og dekker røde partier i huden. I tillegg er det fint med litt rouge og en gloss, men hun trenger ikke så mye mer enn det.

LEKKERT MED SKINN OG SILKE: Skinnbukser (kr 4999 In Wear/
Steen & Strøm), lang bluse
(kr 4449, Hale Bob/Steen &
Strøm), støvler (kr 1698,
Lille Vinkel Sko). Foto: Yvonne Wilhelmsen
LEKKERT MED SKINN OG SILKE: Skinnbukser (kr 4999 In Wear/ Steen & Strøm), lang bluse (kr 4449, Hale Bob/Steen & Strøm), støvler (kr 1698, Lille Vinkel Sko). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Anne Lisbeth er leder i Brystkreftforeningen i Bodø og omegn, i tillegg til jobben som HR-rådgiver.

– Å være leder i brystkreftforeningen i tillegg til full jobb er krevende, men det er veldig givende. Og det blir en del reising, da trenger jeg klær som er lette å ha med seg og som ikke krøller for mye.

Klærne

Anne er en dame med litt mage, såkalt epleform, så hun bør ha godt undertøy med god stretch som former figuren hennes. Hun kler ikke for lange og vide klær siden hun ikke er så høy, men kjoler og topper med empiresnitt, vidde fra under bysten eller omslag er bra for henne. Hun har flotte bein som hun må vise fram, så skjørtelengden må gjerne være cirka fire cm over kneet, og hun er flott med høye hæler. Hun kler varme farger som går mot det gylne.

Sminken

RØDE OMRÅDER: Anne Lisbeth bør bruke en god primer som dekker røde områder i huden.
RØDE OMRÅDER: Anne Lisbeth bør bruke en god primer som dekker røde områder i huden. Vis mer

Anne Lisbeth har en fin, frisk hud og lite pigmentflekker, men har en del røde områder. Hun har velstelte bryn som kun trengte litt mer farge. Hun fikk en god og rik krem, og deretter en primer med god glød som dekket det røde før det ble lagt en foundation i en fin tone til hennes hud. Hun fikk fine dype bruntoner med litt bronse og gulltoner i skyggene rundt øynene og en tynn strek med eyeliner. Til slutt en frisk korallfarget rouge og gloss i samme tone.

Håret

Anne Lisbeth kom til frisøren med en ganske kort klipp, men den var for rund og manglet litt form. Frisøren klipte den til, og fikk løftet uttrykket så det ble mer feminint. Fargen hadde blitt for kompakt og mørk så mesteparten av fargen ble renset vekk for så å legge inn en lysere og mer moderne farge. Hun fikk også noen striper mot luggen for å løfte ansiktet litt og gi et mykere uttrykk.

FESTFIN: Kjole (kr 998,
Fiori/Steen &
Strøm), poncho
(kr 1998,
Anemone/
Steen & Strøm),
ørepynt (kr 79,
Lindex) Foto: Yvonne Wilhelmsen
FESTFIN: Kjole (kr 998, Fiori/Steen & Strøm), poncho (kr 1998, Anemone/ Steen & Strøm), ørepynt (kr 79, Lindex) Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.