Anne Lisbeth ble ny med Allers

- Nå er det min tur!

Anne Lisbeth har et nyttårsforsett om å ta bedre vare på seg selv, og hun startet med en dag som bare var hennes!

GODT NYTT ÅR: Skjørt (kr 699, Anemone/Steen &
Strøm), bluse (kr 1499, Anemone/
Steen & Strøm), poncho (kr 1998,
Anemone/Steen & Strøm), lakksko
(kr 998, Lille Vinkel Sko). Foto: Yvonne Wilhelmsen
GODT NYTT ÅR: Skjørt (kr 699, Anemone/Steen & Strøm), bluse (kr 1499, Anemone/ Steen & Strøm), poncho (kr 1998, Anemone/Steen & Strøm), lakksko (kr 998, Lille Vinkel Sko). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

(Vi.no): – Jeg har lett for å gå igjen i det samme av klær hele tiden så jeg trenger råd og tips om hår, klær og sminke, sier Anne Lisbeth når vi møtes.

- Jeg vil vite hva som kler min figur, og hva jeg som er liten og litt rund kan bruke for å se litt lengre ut. Ikke minst vil jeg vite hva jeg bør unngå å bruke.

Hun går mye i topp og bukse, bruker ikke så mye skjørt og kjoler til hverdags, men gjerne når hun skal pynte seg.

– Jeg er glad i farger som rødt, grønt, blått og lyseblått, likevel blir det til at jeg går mye i svart og olabukser. Den lange silkeblusen jeg fikk prøve i dag syntes jeg var skikkelig fin, den har jeg veldig lyst på.

Til daglig bruker hun en god fuktighetskrem, øyenskygge og maskara, og stylist Hilde synes også hun skal bruke en god primer som gir litt glød og dekker røde partier i huden. I tillegg er det fint med litt rouge og en gloss, men hun trenger ikke så mye mer enn det.

Anne Lisbeth er leder i Brystkreftforeningen i Bodø og omegn, i tillegg til jobben som HR-rådgiver.

– Å være leder i brystkreftforeningen i tillegg til full jobb er krevende, men det er veldig givende. Og det blir en del reising, da trenger jeg klær som er lette å ha med seg og som ikke krøller for mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.