Festantrekk for menn 50 pluss

Menn bør ta en titt på han her

Vil du høste komplimenter på fest? La deg inspirere av skuespilleren!

STIL-FORBILDE: Mads Mikkelsens klesstil er noe voksne menn bør la seg inspirere av, mener trendforskeren. Foto: NTB Scanpix
STIL-FORBILDE: Mads Mikkelsens klesstil er noe voksne menn bør la seg inspirere av, mener trendforskeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Å kle seg til fest er ikke alltid gjort i en håndvending, spesielt ikke for menn - i alle fall ikke hvis du har lyst til å skille deg litt ut og imponere det motsatte kjønn.

Ender du vanligvis opp med den samme, gamle, sorte dressen med hvit skjorte og slips? Da er det kanskje på tide å tenke litt nytt.

Vet du ikke hvor du skal starte?

Ta en titt på Mads Mikkelsen og Brad Pitt!

Skiller seg ut

For er det én ting de to kjekkasene lykkes med, så er det å kle seg opp til fest!

Det mener i alle fall trendforsker og sosialantropolog Gunn Helen Øye.

Den danske skuespilleren Mads Mikkelsen (54) har etter hvert blitt verdenskjent for roller i filmer som Casino Royale, Coco Chanel & Igor Stravinsky, og Jagten. For sistnevnte vant Mikkelsen i 2012 prisen for beste mannlige skuespiller ved filmfestivalen i Cannes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.