Melania Trump 50 år:

Melania Trumps ukjente fortid: Fra enkle kår til Det hvite hus

I 1998 traff 52 år gamle Donald Trump en vakker, men sjenert brunette. Melania Trumps fortid er preget av ambisjoner og en far som har store likheter med ektemannen.

UNG MODELL: Melania Trump, født Melania Knavs, var 16 år da hun ble oppdaget i Slovenia av fotograf Stane Jerko. Jerko tok de første modellbildene av Trump. Foto: Stane /Jerko /Splash News /NTB Scanpix
UNG MODELL: Melania Trump, født Melania Knavs, var 16 år da hun ble oppdaget i Slovenia av fotograf Stane Jerko. Jerko tok de første modellbildene av Trump. Foto: Stane /Jerko /Splash News /NTB Scanpix


Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

For Melania Trump, som nylig fylte 50, har det vært en reise fra enkle kår til Det hvite hus.

Lista med kritikk mot henne er lang som et vondt år og spenner fra latterliggjøring av juledekorasjonene hennes i Det hvite hus, kritikk for å ha plagiert Michelle Obamas tale fra Demokratenes landsmøte i 2008 og at hun er for anonym som førstedame. Ikke minst er hun blitt kritisert for sine høye hæler under besøket til katastrofeområdet i storbyen Houston etter at Texas ble truffet av orkanen «Harvey».

Hun er gift med en mann som kommer med kvinnediskriminerende kommentarer like ofte som han skifter sokker, som uttaler at man kan gjøre hva man vil med kvinner når man er kjendis og som bruker uttrykk som «Grab them by the pussy» (ta dem i skrittet).

Melania har stått ved ektemannens side. I hvert fall offentlig, men ikke nødvendigvis i alt hun foretar seg.

Hun utsatte sin egen flytting til Det hvite hus for at sønnen Barron skulle få fullføre skole i New York. Noe som førte til spekulasjoner om at ikke alt sto bra til med Trump-ekteparet. Videoklippet av smilet hennes som brått forsvant etter at Trump snakket til henne under presidentinnsettelsen har gått viralt. Det samme har en rekke klipp av at hun nekter å ta ektemannens hånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.