Lasse vant «Farmen kjendis» – nå blir det strikkebok!

Da Farmen-vinner Lasse Matberg var liten gutt i Verdal, gikk han i gensere som mamma eller mormor strikket. Nå svinger han selv pinnene, og kommer med egne strikkedesign i bokform.

KJÆRESTEPAR: Lasse har med seg kjæresten, medisinstudenten og tidligere modell, Synne Domèrt Gulliksen, og flere familiemedlemmer som modeller i strikkeboken. Foto: Thomas Vaaland /Vigmostad Bjørke
KJÆRESTEPAR: Lasse har med seg kjæresten, medisinstudenten og tidligere modell, Synne Domèrt Gulliksen, og flere familiemedlemmer som modeller i strikkeboken. Foto: Thomas Vaaland /Vigmostad Bjørke Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det er vår i Stavanger. Den ene dagen er det 19 grader og sol, den neste 7 grader og kuling.

– Jeg skulle visst kledd meg mer, sier Lasse Matberg og humrer i skjegget. Han har bare på seg en genser og hutrer i blesten. Matberg kommer rett fra jobb på Nato-basen på Jåttå.

Fargegata er vanligvis fylt opp av folk på en vårdag som denne, men nå er den delvis oppgravd, full av lastebiler og gravemaskiner. Utesteder og kaffebarer er coronastengte på n’te måneden, bare et eneste lite krypinn har åpent. Her er to ting på menyen: Kaffe og milkshake. Det er i alle fall varmere her enn ute.

– Etter 15 år i Rogaland er faktisk våren noe av det jeg liker best med å bo her. Mens man i Stavanger klipper plenene sine, ligger det fortsatt litt snø her og der hjemme i Verdal i Trøndelag. Siddisvåren er alltid snadder og noe jeg ser fram til hvert eneste år, smiler han og tar en slurk av vannglasset. Dagens kaffedoser var allerede innabords.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.