Folk vi møter

- Jeg har hatt tre store runder med kreft. Da blir det enda viktigere å nyte de fine tingene

Vi.no traff Ulf Prytz.

NYTE DAGEN: Tre runder med kreft har lært Ulf Prytz å nyte alt det fine. Foto: Camilla Hjelmeseth.
NYTE DAGEN: Tre runder med kreft har lært Ulf Prytz å nyte alt det fine. Foto: Camilla Hjelmeseth. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Vi.no): - Hva har livet lært deg?

«Oi.» Spørsmålet tar Ulf litt på senga. Men han har svaret klart umiddelbart.

«Det må bli å glede seg over dagen man har, og alt det fine man har fått gjøre i livet sitt.

Jeg har hatt tre store runder med kreft. Når man ikke vet hvor lenge man har igjen blir det mye mer reellt. Da blir det enda viktigere å nyte de fine tingene. Om du bare har et halvt år igjen å leve er det ekstra viktig å glede seg over den tiden man får!

Generelt synes jeg det er viktig å være fornøyd med det man driver med. Gjør det du har lyst til, prøv å velge bort det du egentlig ikke liker å bruke tiden til. Når man skal gjøre noe hver dag må man trives med det. Hvis noe ikke fungerer så må man prøve å endre det. Det er ingenting galt i å prøve litt nye ting. Det er viktig å ha det bra med seg selv, da har man mer å gi til andre også. Men alt dette er lett å si, og ikke alltid like enkelt å gjennomføre.»

«Og til slutt: Det er viktig å ta vare på vennskapene sine. Å klatre med folk jeg har kjent i opptil 50 år, er gull verdt for meg.»

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.