Janne ble ny med Allers

- Jeg har aldri vært så fin!

Janne var strålende fornøyd med bli ny-dagen sin, og ble helt rørt da hun så resultatet!

FØR: Janne er en aktiv dame som kler en sporty stil. Hun trengte bare en liten oppgradering. Foto: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Janne er en aktiv dame som kler en sporty stil. Hun trengte bare en liten oppgradering. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

(Vi.no): – Jeg jobber i et mannsdominert yrke og det trives jeg veldig godt med. Jeg er nok en sporty og tøff type, og kler meg ikke veldig feminint verken på jobb eller i hverdagen. Janne ville gjerne ha en bli ny-dag for å få noen gode tips og råd, og det synes hun at hun har fått.

STILIG I JULESELSKAP: Skjørt (kr 1699,
Lauren), genser
(kr 499, Lindex),
sko (kr 1098, Lille
Vinkel Sko). Foto: Yvonne Wilhelmsen
STILIG I JULESELSKAP: Skjørt (kr 1699, Lauren), genser (kr 499, Lindex), sko (kr 1098, Lille Vinkel Sko). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

– Jeg er nok litt feig og kjedelig i klesvalgene mine, jeg går mye i olabukse og genser. Det er det jeg er mest vant til – og da føles det trygt. Men jeg tror kanskje jeg kommer til bli litt tøffere i klesstilen nå, og at jeg i hvert fall vil våge å prøve litt andre klær når jeg handler. Jeg har fått prøve klær i dag som jeg nok aldri hadde sett på i butikken, men jeg ser jo at det er fine antrekk.

Janne er en aktiv dame som tilbringer mye tid med barn og barnebarn. I tillegg er hun ofte ute med båten og fisker.

– Hele livsstilen min er sporty, det er ikke så mye rom for korte skjørt og høye hæler. Til daglig bruker jeg ikke mye sminke heller, kun maskara. Men jeg er veldig fornøyd med klippen jeg fikk i dag, den passer meg veldig godt. Jeg er i det hele tatt veldig fornøyd, jeg har hatt en fabelaktig dag!

PYNTET TIL JULELUNSJ: Bukse (kr 1299 Brax),
jakke (kr 1699, Brax),
bluse (kr 999, Brax).
PYNTET TIL JULELUNSJ: Bukse (kr 1299 Brax), jakke (kr 1699, Brax), bluse (kr 999, Brax). Vis mer

KLÆRNE

Janne er en nett dame med fin figur. Hun har brede skuldre og smale hofter og bør derfor ikke bygge ut skuldrene med skulderputer og puffermer, men hun kan med fordel bruke bukser med legg og lommer, og ha enkle topper til. Hun kler en litt minimalistisk styling uten for mye stæsj, men bør heller bruke feminine innslag som myke kvaliteter i tynn ull og silke. Hun kan bruke enkle smykker, skjerf og tøffe vesker og er veldig fin med høye hæler.

SMINKEN

JULEVAKKER: En naturlig make-up, gjerne med røde lepper, er det fineste til Janne. Foto: Yvonne Wilhelmsen
JULEVAKKER: En naturlig make-up, gjerne med røde lepper, er det fineste til Janne. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Janne har en fin lys hud med lite pigment- og solskader som det er lett å legge makeup på. Men først ble brynene nappet i rett form og farget med brynsfarge. Så fikk hun en primer med glød og en lys foundation. Øynene ble sminket med en lys plommefarge og dyp burgunder, den mørke fargen ble lagt i globalen og inn mot øyegropen for å minske avstanden mellom øynene. Bringebærfarget gloss og rouge i samme nyanse til slutt.

HÅRET

Janne kom med ufarget skulderlangt hår, og frisøren la inn lyse striper for å få en klarere farge. Mørkeblonde striper er lagt for å skape mer liv og tekstur i fargen uten at det ser farget ut, og hun slipper å tenke på etterveksten. Til slutt en toning som fjernet gulskjær. Hun har veldig mye og tykt hår, det ble derfor klippet opp og luggen ble klippet kortere for å løfte frisyren og skape en litt mer rufsete look.

Artikkelen er først publisert i Allers.JULEKJOLEN: Kjole (kr 1299,
Anemone/
Steen & Strøm),
poncho (kr 1799),
Anemone/
Steen & Strøm),
øredobber
(kr 79, Lindex),
sko (kr 998,
Lille Vinkel Sko).
JULEKJOLEN: Kjole (kr 1299, Anemone/ Steen & Strøm), poncho (kr 1799), Anemone/ Steen & Strøm), øredobber (kr 79, Lindex), sko (kr 998, Lille Vinkel Sko). Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.