Folk vi møter

- Jeg er min egen lykkes smed

Vi.no møtte Geir Lysfjord (71).

Geir Lysfjord har hatt bratte motbakker, men holder fast ved at han er sin egen lykkes smed. Foto: Camilla Hjelmeseth
Geir Lysfjord har hatt bratte motbakker, men holder fast ved at han er sin egen lykkes smed. Foto: Camilla Hjelmeseth Vis mer
Publisert

(Vi.no): «Jeg tror på at man er sin egen lykkes smed. Det er mitt ansvar at jeg trives, og at jeg stort sett får et liv med innhold. Selv om det er andre faktorer som påvirker meg, så tror jeg at man gjør veldig mye selv. Det tror jeg er en viktig livserfaring. Jeg har det bra nå takket være valg jeg gjorde for flere tiår siden.

Klatringen gir meg den livskvaliteten jeg er på jakt etter. Både når det kommer til spenning, trening og sosialt. For meg er det et fint og berikende fellesskap.

Oppfatningen om at jeg er min egen lykkes smed har nok kommet gradvis. Som ung voksen var ikke det så klart. Altså jeg har møtt bratte motbakker, familiære katastrofer, men sånn er livet. Man opplever noen motbakker her i livet, og det må man kunne håndtere.

Det kan være lett å si. Noen ganger er det lett å leve etter også hvis man har litt flaks.»

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer