I to av tre samlivsbrudd, er det kvinnen som går. Årsaken er ofte den samme

Menn som ønsker å beholde kjæresten sin, bør følge dette rådet. Gjør de ikke det, viser 40 år med forskning at det ofte ender i brudd.

SAMLIVSBRUDD: Det er kvinnen som går i to av tre skilsmisser. FOTO: NTB
SAMLIVSBRUDD: Det er kvinnen som går i to av tre skilsmisser. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

«Jeg gikk fordi han ikke tok ansvar og unngikk det han ikke liker å gjøre eller snakke om. Ikke minst fordi han er iskald og umulig å snakke med eller diskutere med».

Uttalelsen er tatt fra et forum hvor kvinner beskriver årsaker til at de forlot mannen sin. Vi leser den for psykolog Frode Thuen, som på ingen måte er en hvemsomhelst innenfor feltet samlivsbrudd. Ikke bare har han rundt 30 års erfaring som samlivsterapeut, han er også en av få i Norge som har forsket på tema.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.