Bo Derek var «Drømmekvinnen 10»:

Hun var 16, han var 46

Han var regissør og gift med en av Hollywoods vakreste kvinner. Så møtte han 16 år gamle Bo, og skilte seg. Ingen trodde paret hadde noen fremtid.

GAMMEL KJÆRLIGHET: Ekteskapet mellom Bo og John Derek holdt helt til han døde i 1988. FOTO: NTB Scanpix
GAMMEL KJÆRLIGHET: Ekteskapet mellom Bo og John Derek holdt helt til han døde i 1988. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk et sus gjennom kinosaler verden over da Bo Derek i 1979 kom joggende i saktefilm bortover stranden i «Drømmekvinnen 10», i hudfarget badedrakt og barmen struttende til værs. Håret lå i ikoniske fletter langs hodebunnen, men den som påstår de forbinder Bo Derek med flettene, lyver mest sannsynlig.

For det er ingen overdrivelse å si at Bo Dereks former ble ettertrykkelig fremhevet på lerretet på 70- og 80-tallet, både med og uten klær. Og aller mest ble de fremhevet av hennes egen ektemann

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.