Kjærlighet i voksen alder:

Helena (56) sjekket opp ektemannen på Facebook

Én måned etter at hun sendte en venneforespørsel til Magnus, ble de forlovet.

UVENTET MATCH: Hvordan finner man den store kjærligheten etter 50? Helena Löf Pettersson var aktiv i foreningslivet, testet nettdating og var ute på byen, men lyktes ikke med å finne den rette. Puslespillbitene falt på plass da hun traff Magnus. FOTO: Karin Vivar
UVENTET MATCH: Hvordan finner man den store kjærligheten etter 50? Helena Löf Pettersson var aktiv i foreningslivet, testet nettdating og var ute på byen, men lyktes ikke med å finne den rette. Puslespillbitene falt på plass da hun traff Magnus. FOTO: Karin Vivar Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

2016: Skilsmissen hadde tæret på Helena. Hun likte ikke å være singel, hun ville leve i tosomhet. Men hvordan finner man den store kjærligheten når man snart nærmer seg 50 år?

10 mil unna gikk Magnus Pettersson omkring i sin store villa. Lei og ensom etter at et langt forhold tok slutt et par år før. Å finne kjærligheten igjen kjentes som en helt fjern tanke. Nå ville han bare leve for det som betød mest for ham: Barna.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer