Kjærlighet i voksen alder:

Helena (56) sjekket opp ektemannen på Facebook

Én måned etter at hun sendte en venneforespørsel til Magnus, ble de forlovet.

UVENTET MATCH: Hvordan finner man den store kjærligheten etter 50? Helena Löf Pettersson var aktiv i foreningslivet, testet nettdating og var ute på byen, men lyktes ikke med å finne den rette. Puslespillbitene falt på plass da hun traff Magnus. FOTO: Karin Vivar
UVENTET MATCH: Hvordan finner man den store kjærligheten etter 50? Helena Löf Pettersson var aktiv i foreningslivet, testet nettdating og var ute på byen, men lyktes ikke med å finne den rette. Puslespillbitene falt på plass da hun traff Magnus. FOTO: Karin Vivar Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

2016: Skilsmissen hadde tæret på Helena. Hun likte ikke å være singel, hun ville leve i tosomhet. Men hvordan finner man den store kjærligheten når man snart nærmer seg 50 år?

10 mil unna gikk Magnus Pettersson omkring i sin store villa. Lei og ensom etter at et langt forhold tok slutt et par år før. Å finne kjærligheten igjen kjentes som en helt fjern tanke. Nå ville han bare leve for det som betød mest for ham: Barna.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.