Filmstjernens far var leiemorder

Hollywood-stjernen Woody Harrelson var i tiårsalderen da han fikk høre farens navn på radio. Da var Charles V. Harrelson tiltalt for drap.

KONTRAST: Woody Harrelson (til venstre) fotografert under Oscar-utdelingen i 2018. Faren Charles Harrison (til høyre) fotografert iført lenker utenfor rettslokalet i San Antonio i 1982. Foto: AP/Scanpix
KONTRAST: Woody Harrelson (til venstre) fotografert under Oscar-utdelingen i 2018. Faren Charles Harrison (til høyre) fotografert iført lenker utenfor rettslokalet i San Antonio i 1982. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Woody Harrelsons skjeve smil og litt naive galskap la tidlig grunnen for en karriere i Hollywoods toppsjikt. Fra gjennombruddsrollen som «Woody» i «Cheers» til hovedroller i filmer som «Natural Born Killers», «No Country for Old Men» og «The People vs. Larry Flynt». Etter en litt utagerende livsstil bor han i dag på Hawaii med kone og barn. Han går i miljøvennlig produserte klær, er vegetarianer og opptatt av miljøsaker.

Harrelson har fortalt om en oppvekst med sterke kvinner rundt seg. Faren Charles forlot familien da Woody var sju år gammel. Noen år senere hørte Woody farens navn bli nevnt på radio.

- Jeg satt i bilen og ventet på en kvinne som skulle skysse meg hjem fra skolen, og radioen sto på. De pratet om Charles V. Harrelson og en drapsrettssak og bla-bla-bla, og jeg bare sitter der og tenker at det kan jo ikke finnes en annen Charles V. Harrelson. Det må jo være pappaen min. Jeg mener, det var helt sinnssykt, fortalte Woody Harrelson til avisen The Guardian i 2012.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.