Oppskrifter for hele uka

En uke med hjemmelaget kosemat

Med saus, grønnsaker og kjøtt eller fisk er gryteretter et kinderegg. Sett gryten rett på bordet og server med godt brød.

Hyttekos: En bålpanne i hytteveggen forlenger utelivet, gir god varme og kan brukes til enkel matlaging.
Hyttekos: En bålpanne i hytteveggen forlenger utelivet, gir god varme og kan brukes til enkel matlaging. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Vi.no): Gryter, supper og annen kosemat er midt i blinken denne vinteruka, enten du er i full jobb eller på vinterferie. Har du en bålpanne, kan du jo lage maten ute.

Mandag:

Mandag er en god dag å spise fisk. Her er en enkel og god gryte med laks i hovedrollen.

Tirsdag:

Du trenger ikke være vegetarianer for å spise en middag uten kjøtt eller fisk.

Onsdag:

Kanskje dette blir din neste kyllingfavoritt? God og lettlaget gryte med litt ny vri.

Torsdag:

Bidos er en tradisjonell samisk kjøttsuppe og serveres som festmat. Det finnes mange ulike oppskrifter på bidos.

Fredag:

Trenger du fornyelse til tacokvelden, så prøv denne formen og server gjerne med en hjemmelaget guacamole.

Lørdag:

Følg mesterkokk Arne Brimi sin oppskrift og server en perfekt stekt biff og den beste bernaisesausen til lørdagskosen.

Søndag:

Bruk gjerne frossen fisk og frosne reker i suppen, som varmer og metter etter en dag i skiløypa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.