Fikk bursdagshilsen fra verdensrommet:

Du vil ikke tro hvem som fyller 80!

Det er ikke alle forunt å få bursdagshilsen fra verdensrommet. Det er tydeligvis flere enn oss som ikke kan tro at Ringo Starr fyller 80.

Ringo Starr, til venstre, sammen med det eneste andre gjenlevende medlemmet av The Beatles, Sir Paul McCartney (78). Foto: NTB/Scanpix
Ringo Starr, til venstre, sammen med det eneste andre gjenlevende medlemmet av The Beatles, Sir Paul McCartney (78). Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Tidligere Beatles-trommeslager Ringo Starr fikk «fred og kjærlighet»-meldinger fra verdensrommet på sin 80-årsdag tirsdag.

– Wow, det er den første fred og kjærlighet-hilsenen fra verdensrommet, skriver Ringo på Twitter som svar på to lykkønskninger fra den internasjonale romstasjonen (ISS) og Nasa-roveren Curiosity på Mars.

Ønsket seg «peace and love»

Ringo, hvis opprinnelige navn er Richard Starkey, ble født i Liverpool i 1940. I forkant av merkedagen ba han folk delta i feiringen med «peace and love». Kommandør Chris Cassidy gratulerte Ringo med dagen i en videomelding fra ISS.

– Som et musikkikon har ditt budskap om fred og kjærlighet gått verden rundt i flere årtier, sier Cassidy til Ringo i videoen.

Også Twitter-kontoen til Nasa-roveren Curiosity gratulerte Starr fra «Mars' overflate, hvor jeg tenker på ditt budskap om fred og kjærlighet, og hvordan alle i bra og dårlige tider kommer seg videre med litt hjelp fra sine venner», med henvisning til Beatles-klassikeren «With A Little Help From My Friends».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.