Fikk bursdagshilsen fra verdensrommet:

Du vil ikke tro hvem som fyller 80!

Det er ikke alle forunt å få bursdagshilsen fra verdensrommet. Det er tydeligvis flere enn oss som ikke kan tro at Ringo Starr fyller 80.

Ringo Starr, til venstre, sammen med det eneste andre gjenlevende medlemmet av The Beatles, Sir Paul McCartney (78). Foto: NTB/Scanpix
Ringo Starr, til venstre, sammen med det eneste andre gjenlevende medlemmet av The Beatles, Sir Paul McCartney (78). Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Tidligere Beatles-trommeslager Ringo Starr fikk «fred og kjærlighet»-meldinger fra verdensrommet på sin 80-årsdag tirsdag.

– Wow, det er den første fred og kjærlighet-hilsenen fra verdensrommet, skriver Ringo på Twitter som svar på to lykkønskninger fra den internasjonale romstasjonen (ISS) og Nasa-roveren Curiosity på Mars.

Ønsket seg «peace and love»

Ringo, hvis opprinnelige navn er Richard Starkey, ble født i Liverpool i 1940. I forkant av merkedagen ba han folk delta i feiringen med «peace and love». Kommandør Chris Cassidy gratulerte Ringo med dagen i en videomelding fra ISS.

– Som et musikkikon har ditt budskap om fred og kjærlighet gått verden rundt i flere årtier, sier Cassidy til Ringo i videoen.

Også Twitter-kontoen til Nasa-roveren Curiosity gratulerte Starr fra «Mars' overflate, hvor jeg tenker på ditt budskap om fred og kjærlighet, og hvordan alle i bra og dårlige tider kommer seg videre med litt hjelp fra sine venner», med henvisning til Beatles-klassikeren «With A Little Help From My Friends».

Ringo ble med i det legendariske Liverpool-bandet The Beatles tidlig på 1960-tallet sammen med Paul McCartney, John Lennon og George Harrison. McCartney (78) er det eneste andre gjenlevende medlemmet av tidenes mest berømte popgruppe, som sprakk sent i 1969. Lennon ble skutt og drept i New York i 1980, mens Harrison døde av kreft i 2001.

Flere som fyller 80 i år:

Øverst fra venstre: Nancy Sinatra 8.juni, Raquel Welch 5.september, Al Pacino 25.april, John Lennon ville ha fylt 80 år 9.oktober om han fortsatt levde, Chuck Norris, 10.mars og Bruce Lee, 37.november. Foto: NTB Scanpix
Øverst fra venstre: Nancy Sinatra 8.juni, Raquel Welch 5.september, Al Pacino 25.april, John Lennon ville ha fylt 80 år 9.oktober om han fortsatt levde, Chuck Norris, 10.mars og Bruce Lee, 37.november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.