Her er lesernes «bucketliste»:

Dette drømmer vi om

Se nordlyset, reise jorda rundt, hoppe i fallskjerm og prøve hundekjøring. Vi spurte, og leserne svarte - dette er på vår «bucketliste».

DRØMMER: Fallskjerm, nordlys, reise, motorsykkel- og biltur, og hundekjøring var noen av drømmene som ble sendt inn. Alle foto: Shutterstock.
DRØMMER: Fallskjerm, nordlys, reise, motorsykkel- og biltur, og hundekjøring var noen av drømmene som ble sendt inn. Alle foto: Shutterstock. Vis mer
Publisert

(Vi.no): I et intervju med Vi.no listet bestefar Arne Ulvolden (83), kjent fra TV 2-serien «Samuel og bestefar», opp drømmene han hadde på sin «bucketlist»: En liste med ting man drømmer om å gjøre før man dør.

Les hele intervjuet her!

Vi ba også om å få høre deres største drømmer, og vi fikk mange svar!

«Kjøre Norge på langs i traktor», «haibur i Sør-Afrika» eller «klappe en isbjørn»? La deg inspirere, her er noen av svarene:

Gå til Vi.no-forsiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.