Ble pensjonister, flyttet til hytta:

- Det var nå eller aldri!

Ingun og Bent Vidar valgte å gjøre det beste ut av pensjonisttiden sin, nemlig å flytte til det stedet de liker seg aller best.

Tok steget: Ingun og Bent Vidar er i dag veldig glade for at de tok det store steget med å flytte fra alt og alle i Aurskog-Høland, og bosette seg på hytta i fjellet. Der nyter de pensjonistlivets beste dager med masse tur, jakt og fiske. Foto: Privat
Tok steget: Ingun og Bent Vidar er i dag veldig glade for at de tok det store steget med å flytte fra alt og alle i Aurskog-Høland, og bosette seg på hytta i fjellet. Der nyter de pensjonistlivets beste dager med masse tur, jakt og fiske. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Tida var inne for å gjøre noe nytt, så da begge ble pensjonister, tenkte vi: Nå eller aldri. Vi byttet ut huset med hytta og den ene bilen med firhjuling, forteller Ingun Solli (65).

For to år siden flyttet hun og mannen Bent Vidar Larsen (65) til hytta si i Engerdal, cirka 30 mil unna der de bodde tidligere. Fjell, vidde, natur rett utenfor døra og mye vær var forventningene før de bega seg ut på dette eventyret.

- Over all forventning

– Her oppe skinner sola bestandig. Det er alltid stille, og naturen er vakker. Hver eneste soloppgang og solnedgang er annerledes her enn andre steder. Midt på sommeren går sola ned over Femunden rundt kvart på elleve på kvelden. Da kan man sitte på terrassen i mange timer, sier Ingun.

«Solsiden», som de selv kaller hyttestedet sitt, er kun noen minutter unna ei lita bygd hvor de har alt fra matbutikker til frisør og andre nødvendige ting de trenger.

Ingun har jobbet som hjelpepleier i mange år på hjemstedet sitt, Aurskog-Høland, mens Bent Vidar jobbet i en årrekke for Cargonet. Sammen har de fem voksne barn og flere barnebarn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.