Coronavirus i Norge:

Det er nå du må handle for å gjøre påsken fin

KOMMENTAR: Nettbutikkene melder om ekstra lang leveringstid. Her er det vi har bestilt til hjemmepåsken allerede nå.

Et puslespill med uendelig mange biter (underst), et morsomt spill fra en av verdens beste byer, kokebok fra favorittrestauranten i New Yorks Greenwich Village, en god bok og to litt crazy, vårlige neglelakker. Nå kan hjemmepåsken bare komme! Foto: Birgitte Hoff Lysholm
Et puslespill med uendelig mange biter (underst), et morsomt spill fra en av verdens beste byer, kokebok fra favorittrestauranten i New Yorks Greenwich Village, en god bok og to litt crazy, vårlige neglelakker. Nå kan hjemmepåsken bare komme! Foto: Birgitte Hoff Lysholm Vis mer
Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Okei, så er det etablert: Det blir hjemmepåske i år. De av oss som dro på hytta har for lengst innsett det ikke var noen god idé, utenlandsreiser er kansellert og selv innenlandsturer frarådet. Så hva gjør vi?

Vi gjør det beste ut av det, selvsagt.

Og hør bare her: Lyden av lette, nye joggesko mot asfalten, kaffe fra en knallgul kopp i sola, en ny neglelakk og tid til å lese de bøkene du har utsatt i en travel hverdag. Det høres ut som en skikkelig fin ferie, spør du meg!

Sure miner til - spill!

Vi kan for eksempel begynne med å følge statsministerens råd om å skaffe oss noen gode spill. Våre er nemlig på - nettopp: hytta. Og siden de fleste fysiske butikker har en nettbutikk, og norsk næringsliv trenger all støtte den kan få, så bestiller vi oss noen nye.

Så du ikke Ernas oppfordring, kan du se den her:

Det er ikke første gang statsministeren vår røper at hun er glad i spill. Tidligere har hun fortalt hvordan hun slapper av med både Candy Crush og Pokémon Go. Men hva spiller hun når hun skal være sosial? Jo, det røper ektemannen Sindre Finnes her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.