STILIKON: Den amerikanske skuespilleren Robin Wright er et praktforbilde for modne kvinner i sin beste alder, mener norsk trendforsker. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Scanpix
STILIKON: Den amerikanske skuespilleren Robin Wright er et praktforbilde for modne kvinner i sin beste alder, mener norsk trendforsker. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Scanpix Vis mer

Festmote for voksne kvinner

Derfor skal du ikke kle deg etter alderen

Andre hensyn er mye viktigere. Her er moteforbildene for voksne damer!

Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Vi er inne i årets fremste festsesong, og jule- og nyttårsfeiringen åpner opp for å kunne kle seg i de mest glamorøse plaggene vi har hengende i skapet.

Men det kan brått bli litt mindre stas å pynte seg til selskap hvis du føler at det som en gang var favorittkjolen din ikke sitter som et skudd lenger. Klærne i butikken og motemagasinene vises gjerne på smekre 20-åringer, så der er det heller ikke alltid så mye inspirasjon å hente. På tide å se til virkeligheten, og finne ekte forbilder!

For å få tilgang må du være abonnent av Vi Over 60

Er du allerede abonnent? Da kan du trykke på lenken du har fått på e-post eller SMS. Har du Vi Pluss-abonnement kan du bare logge inn øverst på siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.