Festmote for voksne kvinner

Derfor skal du ikke kle deg etter alderen

Andre hensyn er mye viktigere. Her er moteforbildene for voksne damer!

STILIKON: Den amerikanske skuespilleren Robin Wright er et praktforbilde for modne kvinner i sin beste alder, mener norsk trendforsker. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Scanpix
STILIKON: Den amerikanske skuespilleren Robin Wright er et praktforbilde for modne kvinner i sin beste alder, mener norsk trendforsker. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Vi er inne i årets fremste festsesong, og jule- og nyttårsfeiringen åpner opp for å kunne kle seg i de mest glamorøse plaggene vi har hengende i skapet.

Men det kan brått bli litt mindre stas å pynte seg til selskap hvis du føler at det som en gang var favorittkjolen din ikke sitter som et skudd lenger. Klærne i butikken og motemagasinene vises gjerne på smekre 20-åringer, så der er det heller ikke alltid så mye inspirasjon å hente. På tide å se til virkeligheten, og finne ekte forbilder!

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer