Denne videoen gir oss trua på kjærligheten!

Skuespillerparets kjærlighetserklæring etter 25 års ekteskap går verden rundt. Nå vil vi ha DIN kjærlighetshistorie!

Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Han var 48, hun 43. Begge hadde to barn. De var kolleger, og nå kjente begge at noe var i ferd med å skje. De var forelsket.

Det kunne ha vært begynnelsen på en hvilken som helst kjærlighetshistorie som vi aldri fikk høre om. Men siden hovedpersonene i denne kjærlighetshistorien er skuespillerne Ted Danson (73) og Mary Steenburgen (68), har vi kjent til den siden starten.

- Det føles ikke som 25 år for meg. Ikke for å høres corny ut, men jeg ville ha levd hundre liv med ham, sier Steenburgen i videoen som ble en snakkis i forrige uke (du kan se hele øverst eller helt nederst i denne artikkelen).

Sett av 160 000 på fem dager

Det amerikanske ukebladet People intervjuet Ted Danson og Mary Steenburgen i forbindelse med helgens valentinsdag. Alle hjerters dag er ofte forbundet med gryende kjærlighet. Men i videoen som foreløpig er sett mer enn 160 000 ganger i løpet av fem dager, er det den voksne kjærligheten som får skinne. Den som oppsto i voksen alder, og som har fått vokse seg stadig sterkere gjennom 25 år. Med de utfordringene som følger med når to familier skal bli til én - Danson og Steenburgen har til sammen fire barn, men ingen felles, og i sykdom og helse som det heter i amerikanske bryllupsløfter. Blant dagene med sykdom er Dansons prostatakreft friskt i minne.

Ted Danson og Mary Steenburgen er noe så sjelden som et Hollywoodpar som holder sammen år etter år, uten rykter og skandaler. Her ankommer de på rød løper før fjorårets utdeling av BAFTA-prisen, før pandemien traff. Foto: AP/NTB
Ted Danson og Mary Steenburgen er noe så sjelden som et Hollywoodpar som holder sammen år etter år, uten rykter og skandaler. Her ankommer de på rød løper før fjorårets utdeling av BAFTA-prisen, før pandemien traff. Foto: AP/NTB Vis mer

Vi lar oss ofte rive med av starten, forelskelsen er en fortryllelse vi aldri glemmer. Men den er jo nettopp bare begynnelsen på noe som først blir virkelig dypt og vakkert og inspirerende over tid. Og selv om vi alle husker hvordan vi møtte den personen som skulle følge oss gjennom livet og forme det mer enn noen annen, så er det sjelden begynnelsen blir stående som det viktigste. Kanskje blir den bare en artig anekdote, noe vi forteller rødmende barn og barnebarn. Det som betyr noe, er hva vi gjør med tiden som følger etter at vi har valgt hverandre. De dagene, ukene og årene der vi velger hverandre igjen og igjen. Kanskje vi sklir fra hverandre, men finner tilbake igjen. Kanskje vi trenger en pause for å oppdage at det vi hadde, var akkurat det vi trengte.

Send oss din historie!

Det er ikke to skuespillere som har stilt opp foran kamera i intervjuet med People. Det er et par hverdagsmennesker med en litt uvanlig jobb som snakker om hva de har lært gjennom 25 års samliv. Hva de setter mest pris på ved hverandre. Og hva som gjør at de takker hverandre for hver eneste dag.

- Han gjør meg til et bedre menneske. Han er vakkert menneske, en stor sjel, jeg elsker hvordan han ser på verden og bryr seg om mennesker. Han er ekstremt morsom. Og så lukter han så godt, konstaterer Steenburgen.

Og det hele er så rørende at vi blir inspirert til å spørre: Hvor mange slike historier finnes det der ute? Hvordan finner vi hverandre i voksen alder, hvordan overlever kjærligheten alle hverdagene som kommer på rad og rekke? Går det an å elske hverandre like høyt hver eneste dag? Eller må vi bare godta at kjærligheten ikke har like gode kår i tynt som i tykt? Hva er det som gjør at vi velger hverandre, igjen og igjen, gjennom et langt liv med opp- og nedturer?

Valentinsdagen kommer én dag i året. For alle de andre dagene, trenger vi mer enn hjerter og roser. Vi trenger historier som den Ted Danson og Mary Steenburgen forteller. Og vi trenger helt vanlige historier fra helt vanlige folk om hvordan de møttes, hvordan de lever, hvordan de finner kjærligheten i hverdagen. Vi er ute etter de morsomme, rare, fantastiske og søte kjærlighetshistoriene. Om dem som møttes i barnehagen og nå feirer gullbryllup, og om dem som møttes i godt voksen alder etter å ha gitt opp å finne noen i det hele tatt.

Har du en historie du vil dele med oss, eller kjenner du noen vi bør skrive om? Tips oss ved å sende en mail her.

Men først: Se det nydelige intervjuet med Ted Danson og Mary Steenburgen her. Vi liker dem om mulig enda bedre nå enn før. Og vi får lyst til å finne fram filmen «Pontiac moon» igjen, nå som vi vet at de ble sammen midtveis i innspillingen av filmen der de spilte mann og kone.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.