Denne videoen gir oss trua på kjærligheten!

Skuespillerparets kjærlighetserklæring etter 25 års ekteskap går verden rundt. Nå vil vi ha DIN kjærlighetshistorie!

Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Han var 48, hun 43. Begge hadde to barn. De var kolleger, og nå kjente begge at noe var i ferd med å skje. De var forelsket.

Det kunne ha vært begynnelsen på en hvilken som helst kjærlighetshistorie som vi aldri fikk høre om. Men siden hovedpersonene i denne kjærlighetshistorien er skuespillerne Ted Danson (73) og Mary Steenburgen (68), har vi kjent til den siden starten.

- Det føles ikke som 25 år for meg. Ikke for å høres corny ut, men jeg ville ha levd hundre liv med ham, sier Steenburgen i videoen som ble en snakkis i forrige uke (du kan se hele øverst eller helt nederst i denne artikkelen).

Sett av 160 000 på fem dager

Det amerikanske ukebladet People intervjuet Ted Danson og Mary Steenburgen i forbindelse med helgens valentinsdag. Alle hjerters dag er ofte forbundet med gryende kjærlighet. Men i videoen som foreløpig er sett mer enn 160 000 ganger i løpet av fem dager, er det den voksne kjærligheten som får skinne. Den som oppsto i voksen alder, og som har fått vokse seg stadig sterkere gjennom 25 år. Med de utfordringene som følger med når to familier skal bli til én - Danson og Steenburgen har til sammen fire barn, men ingen felles, og i sykdom og helse som det heter i amerikanske bryllupsløfter. Blant dagene med sykdom er Dansons prostatakreft friskt i minne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.