«The Crown» sesong 4:

Denne scenen påvirket alle: - Da de snakket igjen, hvisket de bare

Emma Corrin (24), som spiller lady Diana i sesong 4 av «The Crown», opplever at paparazziene fotfølger henne. Ifølge skuespilleren ble også innspillingen av én scene svært spesiell.

Fjerde sesong av serien om dronning Elizabeths regjeringstid har omsider kommet frem til åttitallet og forholdet mellom prins Charles og lady Diana. Video: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

«In time she will bend.»

«And if she doesn't bend?»

«She will break.»

Den dystre spådommen kommer fra britenes prinsesse Margaret i samtale med dronning Elizabeth i traileren til fjerde sesong av The Crown som kommer på Netflix 15. november. Vi er kommet til 80-tallet og det skal ikke mye til for å forstå at samtalen handler om prins Charles skjebnesvangre valg av lady Diana Spencer. Hun dukker for første gang opp i suksesserien, bokstavelig talt løpende, på rulleskøyter gjennom gangene i Buckingham Palace.

«Denne serien klarer å bygge nervepirrende spenning av et sprangridningsstevne, for svingende!», skriver Dagbladets anmelder Christopher Pahle og ruller seks øyne på terningen i sin anmeldelse av sesongen.

I den nye sesongen får vi også vårt første møte med «jernkvinnen» Margaret Thatcher, storpolitikk, IRA, arbeidsledighet, økonomisk krisetid og ikke minst den militære konflikten mellom Storbritannia og Argentina om Falklandsøyene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.