Redaksjonens lesetips:

Bøkene vi vil mure oss inne med nå

Sosial distansering og mørketid, trenger du et påskudd til for å mure deg inne med ei god bok? Her er ti gode følgesvenner nå som vi er bedt om å holde oss hjemme.

Kokebøker, reisebeskrivelser, hverdagsskildringer og eventyr for voksne: Her er våre beste boktips! Foto: Birgitte Hoff Lysholm
Kokebøker, reisebeskrivelser, hverdagsskildringer og eventyr for voksne: Her er våre beste boktips! Foto: Birgitte Hoff Lysholm Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vil du ha mer leseinspirasjon?

Bli gjerne med i vår helt nystartede Facebook-gruppe Vi leser! Her vil vi dele boktips, og inviterer deg til å gjøre det samme. La oss inspirere hverandre til å dykke ned i nye leseopplevelser i vinter!

Birgitte Hoff Lysholm, redaktør i Vi.no

«Historien om Ásta», Jón Kalman Stefánsson

Denne boka har jeg fått anbefalt så gjentagende og insisterende at forventningene er skyhøye. «En av de vakreste bøkene jeg har lest», sier mannen min. Og siden den siste han anbefalte meg var Lars Myttings Svøm med dem som drukner, så tror jeg ham. Og har sørget for at han fikk enda en av Stefánssons bøker i farsdagsgave, så jeg har mer godt i vente på leselista.

«Hva hun klager over når hun klager over husarbeidet», Heidi Linde

Jeg frydet meg og skammet meg på en gang da jeg leste denne boka. Heidi Linde gir meg samme følelse som Nina Lykke: Først kjenner jeg meg igjen i romankarakterene, så vil jeg på ingen måte vedkjenne meg dem, før jeg lander på en følelse av godhet for dem. Underholdende og treffsikkert om rekken av hverdagsligheter som til sammen utgjør livet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.