Drapene på White House Farm

Beskyldt for å ha drept sine sønner

I 1985 ble britene rystet av et brutalt drap på en hel familie. Den mentalt syke eksmodellen Sheila Caffell ble utpekt som kvinnen bak drapene, men kunne den kjærlige moren virkelig ha stått bak?

OFFER: Politiet trodde Sheila Caffell hadde drept sine to tvillingsønner og sine foreldre. Foto: REX NTB Scanpix
OFFER: Politiet trodde Sheila Caffell hadde drept sine to tvillingsønner og sine foreldre. Foto: REX NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

I morgentimene 7. august 1985 får politiet ved Chelmsford politistasjon en telefon fra Jeremy Bamber. Han forteller at han har fått en desperat telefon fra sin far som hadde fortalt at søsteren Sheila oppførte seg psykotisk og at hun hadde pistol.

Da bevæpnet politi ankom gården White House Farm ved den britiske landsbyen Tolleshunt D’Arcy i Essex ventet grusomme scener. Nevill Bamber (61) ble funnet død på kjøkkenet, brutalt banket opp og skutt åtte ganger. Kona June (61) ble funnet død på soverommet i andre etasje, også hun skutt flere ganger. Ved siden av henne lå datteren Sheila Caffell død med en rifle i hendene og en bibel ved siden av seg. Under dynene i naborommet lå Sheilas seks år gamle tvillingsønner. De var begge blitt brutalt drept mens de sov.

Drept av mentalt syk eksmodell

Politiet var raske til å konkludere med at det var Sheila, som led av Schizofreni, som hadde tatt livet av familien sin før hun tok sitt eget liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.