Partnerbytte:

Ann og Patrik byttet partnere med et vennepar

Patrik gikk inn i sitt livs krise da kona forlot ham for ridelæreren Otto. Så fant han selv kjærligheten - med Ottos forlatte samboer.

MODERNE FAMILIE: Det er en annerledes trio som bor sammen på gården Stafva, som ligger på den svenske øya Gotland i Østersjøen. Patrik von Corswant og hans kone Inger (t.h.) lever sammen med Ann Sebek (t.v.). Hun er Patriks ekskone og har barn med Ingers tidligere samboer Otto. Ann flyttet inn på gården sammen med sønnen da Otto døde. FOTO: Stig Hammarstedt
MODERNE FAMILIE: Det er en annerledes trio som bor sammen på gården Stafva, som ligger på den svenske øya Gotland i Østersjøen. Patrik von Corswant og hans kone Inger (t.h.) lever sammen med Ann Sebek (t.v.). Hun er Patriks ekskone og har barn med Ingers tidligere samboer Otto. Ann flyttet inn på gården sammen med sønnen da Otto døde. FOTO: Stig Hammarstedt Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

På en av Gotlands største gårder, ærverdige Stafva, har slekten von Corswant drevet med landbruk siden midten av 1800-tallet. Etter tradisjonen har gården gått i arv til den eldste sønnen i familien. I dag drives den av femte generasjon og er kjent for sin gode melke- og osteproduksjon.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.