Lilli Bendriss om livet, aldring og kjærlighet:

- 70 er de nye 50!

Hvorfor skal man gå inn i alderdommen som en grå mus? Det er helt unødvendig, mener Lilli Bendriss (72).

- Det er utrolig mange fordeler ved å bli eldre. Vi må tørre å tro at denne alderen er verdt noe, sier Lilli Bendriss. Foto: NTB Scanpix
- Det er utrolig mange fordeler ved å bli eldre. Vi må tørre å tro at denne alderen er verdt noe, sier Lilli Bendriss. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Selv framstår Lilli så langt unna en grå mus man kan tenke seg: Ravnsvart hår, sotede øyne, rødmalte lepper. Fargerike gevanter, iøynefallende smykker. For ikke å glemme skyhøye hæler. Som hun har stavret seg rundt på i mangt et «spøkelseshus».

Lilli elsker å pynte seg – og det har hun gjort siden hun var liten. Foreldrene drev konfeksjonsfabrikk i kjelleren hjemme på Hareid på Sunnmøre, så det å være pent kledd var noe hun fikk inn med morsmelken.

Og hvorfor skal man slutte å være opptatt av klær og kropp fordi man er blitt eldre? Det ser ikke Lilli noen grunn til. Selv har hun lagt lista ganske høyt, men hun har erfart at det kan vært lurt å bruke litt tid og omtanke på utseendet sitt.

70 de nye 50

– Livet er ikke over fordi man har passert 70. 70 er de nye 50, sier Lilli ivrig. Hun kaller dette den tredje alder, eller den gylne alder, som Jane Fonda sier det.

– Vi som er der har erfaring, vi har visdom, vi kan gjøre hva vi vil – det er utrolig mange fordeler ved å bli eldre. Vi må tørre å tro at denne alderen er verdt noe, sier Lilli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.