Julegavetips:

10 tips til harde pakker for hele familien

Gi bort leseglede til jul!

BOKTIPS: Det beste er å finne bok-gaver som kan gå på rundgang i jula! Foto: Forlagene
BOKTIPS: Det beste er å finne bok-gaver som kan gå på rundgang i jula! Foto: Forlagene Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Er mor død?/Cappelen Damm/ pris kr 375,-
Er mor død?/Cappelen Damm/ pris kr 375,- Vis mer

Et morsoppgjør

Denne nyeste romanen fra Vigdis Hjort er historien om Johanna som ikke har sett moren sin på 30 år, og som flytter tilbake til hjembyen og forsøker å forstå og nærme seg denne aldrende moren. Hjort gjengir gjenkjennelig tankegang på en rett ut og brutalt ærlig måte. Mor-datter-problematikk og familiekonflikter er et tidsløst tema. Boken har fått strålende kritikker.

Et ønske til jul/Vigmostad Bjørke /Kr. 174,-
Et ønske til jul/Vigmostad Bjørke /Kr. 174,- Vis mer

Juleromantikk

Lyst til å drømme deg bort i en skikkelig kjærlighetshistorie? Juleromaner har lenge vært en tradisjon i England, og nå er sjangeren introdusert også i Norge. Julefortellingen «Et ønske til jul» handler om 29-årige Jess som følger drømmen og flytter til London. Her blir hun stormende forelsket i Alex, men det oppstår mange forviklinger. Hyggelig underholdning!

Solsøsteren/CappelenDam/ pris ca 350,-
Solsøsteren/CappelenDam/ pris ca 350,- Vis mer

Spenning på upper class

Har du ennå ikke kastet deg på Lucinda Riley-bølgen? Nå er det kanskje på tide. Bestselgerdronningen ble tidligere i år hyllet av norske anmeldere for sin siste bok «Solsøsteren», som er sjette bok i serien De syv søstre. «Her tas leseren med på tur og med storm på upper class i Storbritannia, på Manhattan og til kolonitidens Kenya. No more, no less», skriver VG.

Dødens tjern/ Cappelen Damm/pris kr 245,-
Dødens tjern/ Cappelen Damm/pris kr 245,- Vis mer

Skummelt i skogen

«Dødens tjern» av Sigbjørn Mostue er en spennende roman som både tar opp viktige problemstillinger til refleksjon samtidig som den underholder. Mathias og storesøsteren Malin blir dratt med på telttur i skogen av sin pappa. Med på lasset er også hans nye kjæreste og datter Birgitte. Og mystiske ting begynner å skje. Passer for barn 8-12 år.

Bare Victor/Gyldendal forlag/ kr 174,-
Bare Victor/Gyldendal forlag/ kr 174,- Vis mer

En hemmelig verden

«Bare Victor» er historien om en velkjent YouTube-profil og programleder i NRK FlippKlipp, Victor Sotberg. Boka skildrer livet hans og perioden hvor man skal finne ut av hvem man er, samtidig som sterke krefter mener noe om hvem man bør være. Hvis du også lengter etter å flykte fra virkeligheten, kan denne boka være din hemmelige verden, skriver forlaget. Skrevet av Victor sammen med Erik Eikeland. Passer for lesere 9-13 år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.