Julegavetips:

10 tips til harde pakker for hele familien

Gi bort leseglede til jul!

BOKTIPS: Det beste er å finne bok-gaver som kan gå på rundgang i jula! Foto: Forlagene
BOKTIPS: Det beste er å finne bok-gaver som kan gå på rundgang i jula! Foto: Forlagene Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Et morsoppgjør

Denne nyeste romanen fra Vigdis Hjort er historien om Johanna som ikke har sett moren sin på 30 år, og som flytter tilbake til hjembyen og forsøker å forstå og nærme seg denne aldrende moren. Hjort gjengir gjenkjennelig tankegang på en rett ut og brutalt ærlig måte. Mor-datter-problematikk og familiekonflikter er et tidsløst tema. Boken har fått strålende kritikker.

Juleromantikk

Lyst til å drømme deg bort i en skikkelig kjærlighetshistorie? Juleromaner har lenge vært en tradisjon i England, og nå er sjangeren introdusert også i Norge. Julefortellingen «Et ønske til jul» handler om 29-årige Jess som følger drømmen og flytter til London. Her blir hun stormende forelsket i Alex, men det oppstår mange forviklinger. Hyggelig underholdning!

Spenning på upper class

Har du ennå ikke kastet deg på Lucinda Riley-bølgen? Nå er det kanskje på tide. Bestselgerdronningen ble tidligere i år hyllet av norske anmeldere for sin siste bok «Solsøsteren», som er sjette bok i serien De syv søstre. «Her tas leseren med på tur og med storm på upper class i Storbritannia, på Manhattan og til kolonitidens Kenya. No more, no less», skriver VG.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.