Vandring på gudenes sti

Vandringen i de bratte åsene ned mot Positano er så blendende vakker, at stien har fått navnet etter gudene. Etter 12 kilometer og 1400 trappetrinn når vi tilslutt havets bredd.

Vandring på gudenes sti
Publisert
Sist oppdatert

Amalfikysten sett ovenfra, er fjellene er så vakre at vi må klype oss i armen for å kjenne at vi ikke drømmer. De bratte fjellene vitner om et dramatisk liv for lenge siden, da stiene var eneste muligheten å komme seg fram til fots.

Vandring på gudenes sti

Viktige handelsveier og ferdselsårer som fortsatt brukes for å frakte varer til landsbyene hvor det fremdeles ikke er bilvei helt fram.

Som vandringsvei er «Gudens sti» stadig mer populær for en lang rekke turister som ønsker å utforske Sorrento-halvøya og Amalfi til fots, og dermed komme seg bort fra den trafikkerte hovedveien.

Veien som snor seg langs den bratte kystlinjen der Sofia Loren bygde seg sitt ferieparadis, hvor ballettdanseren Rudolf Nurejev kjøpte en øy for seg selv og Henrik Ibsen fullførte «Et dukkehjem» - i et hotell balanserende på en stupbratt klippe der havets dønninger ender sin ferd.

Å vandre i disse omgivelsene gir minner for livet, og med lokalguide og Aller Travels egen turguide med på turen får du all den informasjonen du kan drømme om.

Vandring på gudenes sti
Vandring på gudenes sti
Vandring på gudenes sti
Vandring på gudenes sti
Vandring på gudenes sti

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.