Annonsørinnhold

FLUX
VISSTE DU AT: Langvarig tørrhet (xerostomi) kan gi utvikling av hull i tennene, samt tannkjøttsykdommer. FOTO: NTB Scanpix
VISSTE DU AT: Langvarig tørrhet (xerostomi) kan gi utvikling av hull i tennene, samt tannkjøttsykdommer. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Plages du av tørr munn?

Her er løsningen.

Tørr munn skyldes enten at spyttproduksjonen er for liten, eller at sammensetningen av spyttet ikke er som den skal være på grunn av ubalanse i munnhulen.

Spyttet skal rense munnhulen, balansere ph-nivået i munnen, fukte og smøre slimhinnene i munnen og motvirke bakterier.

Derfor er det viktig å holde spyttproduksjonen oppe, sørge for smøring av slimhinnene og unngå ubehagelig tørrhet i munnen.

Vis mer

Fakta om tørr munn:

FLUX TANNKREM: Flux har tannkremer tilpasset til hele familien med gode smaker. De inneholder riktig mengde fluor, og er fri for såpestoffer, allergener og mikroplast.
FLUX TANNKREM: Flux har tannkremer tilpasset til hele familien med gode smaker. De inneholder riktig mengde fluor, og er fri for såpestoffer, allergener og mikroplast. Vis mer

Moderne produkter

Dette er moderne produkter du kan bruke til alle døgnets tider og som hjelper mot tørr munn. Vær også påpasselig med å velge en mild og skånsom tannkrem uten såpestoffer (sodiumlaurylsulfat), som ikke tørker ut slimhinnene. Flux har også skånsomme fluortannkremer uten såpestoffer, men som likevel gir en lett skummende effekt med smak av enten Coolmint eller Mild Sweetmint. Sistnevnte passer veldig godt for de som f.eks. er under cellegiftsbehandling og ønsker en tannkrem med mild smak.

Produktene er utviklet i samarbeid med skandinavisk tannpleie og selges eksklusivt på apotek samt hos enkelte tannklinikker.

*Flux sugetabletter er et legemiddel som inneholder natriumfluorid. Forsiktighet bør utvises ved naturlig fluorinnhold i drikkevannet over 0,25 mg/l. Fluordosen i sugetablettene virker sammen med fluor fra andre produkter som tannkrem, skyllevæsker og tyggegummi. Les pakningsvedlegget.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.